2789
بچه ها هیچی نفهمیدن باید از اول بخونن    

من درسام که هیچ 

یادم نیس گدوم دانشگاه درس میخوندم😣

من هنوزم همون دختر کوچولو ۱۴ ساله ام💙هنوز هم همون قدر زودرنجم💙همون قدر احساساتی ام💙من بزرگتر نشده ام💙دنیا برای من به همون اندازه کوچیکه💙ادم ها برام همون معنی مهربانی و از خودگذشتگی رو میدن💙من همونم💙همون دختر بازیگوش ۵ سال پیش💙همون دختری که ساعت ها با موجود خیالی کنارش حرف میزد💙همونی که میتونست💙ساعت ها با کسی درد دل کنه که وجود نداره💙من همونم💙هیچ تغییری نکردم💙اما یه چیزی برام جالبه💙و اون مادر شدنه💙من میترسم💙من نمیتونم حامی یه موجود دیگه باشم💙در حالیکه خودم هنوز بچه ام💙نیاز به حمایت دارم💙گاهی وقت ها با خودم فکر میکنم💙کی انقدر بزرگ شدم💙که به مادر شدم فکر میکنم💙🌹

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واقعا،حداقل یه چارچوب زمان هم براش نمیگن 

خب چیزی قابل پیش بینی نیست که بگن.هر روزم که تعداد میره بالا

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

من خسته شدم تقریبا تمام بار درسیه پسرم رو دوش منه کلاس اوله و خیلی خیلی کارداره تمام وقتم رو میگیره اط تکلیف دادن و تمرین کردن و امتحان و دیکته گرفتن تا کارهای عملی درس علوم و قرآن و ریاضی

تازه اگه دل به درس بده که خوبه همش باید التماسش کنم تهدیدش کنم تکرار کنم تشویق کنم 

دلم میخواد ول کنم بزارم سال اولو یه بار دیگه بخونه😢

،،
مرتب تمدیدش،میکنن چون اگ یهو بگن تا 3ماه مردم بیخیال میشن میریزن بیرون

در کل نخوان کاری کنن هم مردم خسته میشن چون اینجوری که نمیشه مدام شستو شو قرنطینه دنبال ماسک و دستکش و الکل ،صبر هم حدی داره باید به فکر باشن خب

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)