2737
2734

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731
2738

اصلا تو ابلیمو نذاری

فقط و فقط داخل پیازی که رنده ی ریز شده و اب انداخته

و ادویه به جز نمک

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

قسمت  راسته گوسفند .بهترینه برای چنجه. گوشت نرمی هست . اگر غیراز راسته استفاده کردید . یک برش یا دوتا برش کیوی  بذارید توی موادش ‌ .که شامل ماست اب پیاز و زعفرون و روغن زیتون و فلفل سیاه و ابلیموی تازه.  و خیلی کم نمک زیاد نزنید که سفت میشه گوشتش.  کیوی گوشت رو سریع نرم میکنه.   

باروغن زیتون که خشک نشه

خودش میگه چرب نشه 😂بعد بزاره داخل روغن زیتون؟ 😂

آب لیمو یا نارنج خوبه

اونیع کِع با'وَرِت دا'رِع 🙃💪🏻ی قَدَم 👣 عَز اونی کِع دوسِت دارِع جِلو تَرِع❤️👫
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز