2726


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2728

اصلا تو ابلیمو نذاری

فقط و فقط داخل پیازی که رنده ی ریز شده و اب انداخته

و ادویه به جز نمک

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

قسمت  راسته گوسفند .بهترینه برای چنجه. گوشت نرمی هست . اگر غیراز راسته استفاده کردید . یک برش یا دوتا برش کیوی  بذارید توی موادش ‌ .که شامل ماست اب پیاز و زعفرون و روغن زیتون و فلفل سیاه و ابلیموی تازه.  و خیلی کم نمک زیاد نزنید که سفت میشه گوشتش.  کیوی گوشت رو سریع نرم میکنه.   

باروغن زیتون که خشک نشه

خودش میگه چرب نشه 😂بعد بزاره داخل روغن زیتون؟ 😂

آب لیمو یا نارنج خوبه

اونیع کِع با'وَرِت دا'رِع 🙃💪🏻ی قَدَم 👣 عَز اونی کِع دوسِت دارِع جِلو تَرِع❤️👫
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز