ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکشایشالا که مشکل توهم حل بشه😘
قسمت راسته گوسفند .بهترینه برای چنجه. گوشت نرمی هست . اگر غیراز راسته استفاده کردید . یک برش یا دوتا برش کیوی بذارید توی موادش .که شامل ماست اب پیاز و زعفرون و روغن زیتون و فلفل سیاه و ابلیموی تازه. و خیلی کم نمک زیاد نزنید که سفت میشه گوشتش. کیوی گوشت رو سریع نرم میکنه.