2789

من ماه هشتم بی دلیل هیچ کاری هم نکرده بودیم خونریزی کردم۴روزبستری شدم

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

منم کار خاصی نکردم.دکترم گفت یکم از جفتت کنده شده

وای خدای من شایدپشت کمرت زیادمیخابی

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
خیلی ترسیدم گفتم بچه دور از جونش مرد.ولی دکتر ک رفتم صدا قلبشو گوش داد.میترسم تا آخر بارداری دوام نی ...

ان شاءالله ک چیزی نیس بچت چیه؟

جنسیتش هنوز معلوم نیست.خیلی دوس دارم زودتر بدونم چیه ک اینقد منو ترسونده

خودت دوسداری چی بشه؟

والا بس ترسیدم دیگه برام فرقی نداره فقط سالم باشه.ولی شوهرم پسر دوس داره

شوهراهمش پسردوستن هرچی حکمت خداس همون میشه🥰

عزیزم کار سنگین و رابطه اصلا نداشته باش اگه دکترت شیاف داده حتمن استفاده کن زیاد سرپا واینسا و جاروبرقی هم نکش به احتمال زیاد بچت پسره چون اونایی که تو بارداری خونریزی یا لکه بینی داشتن بیشترشون بچشون پسر بوده تا میتونی استراحت کن و دراز بکش به پهلو.انشالله بسلامتی این دوران طی بشه و بچت رو سالم بغل بگیری

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
عزیزم کار سنگین و رابطه اصلا نداشته باش اگه دکترت شیاف داده حتمن استفاده کن زیاد سرپا واینسا و جاروب ...

مرسی عشقم.شیاف هر شب استفاده میکنم و قرص دفاستون.اصلا هم کار نمیکنم در حد یه آب خوردن و یه لیوان شستن.ولی نمیدونم تا کی باید استراحت کنم.استراحتم اونقد با کیفیت بود دو روزه خونریزیم کاملا قطع سشد