2777
2789

فقط همین تیکشومیزارم... اقادیشب یکی توفیسبوک پیام دادازاونجایی ک من انگلیسیم داغونه ونفهمیدم چی میگه البته فیلیپینی بود... من فقط همین تیکشوفهمیدم 😂😂😂😂گفت من فیلیپینیم منم گفتم ایرانیم گرخیدبدبخت 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂ینی انقدترسناکیم؟ 😂😂😂یارودیگه رفت وپیام نداد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چمیدونم بااین ایموجی وپیام ندادنش اینجورفهمیدم😂😂

بیخود کرد

ما تو کشورمون قبلا کلی کارگر فیلیپینی داشتیم الان هم تو کیش فیلیپینی ها برای ایرانی ها کارگری میکنن- خدای نکرده این را برای تحقیر یا . . . نمیگم ها ولی اگه واقعا اون بنده خدا با ایرانی ها مشکلی داشته باشه، این را هم باید بدونه

شاید چون زبانت خیلی داغونه ترسیده مثلا داشته مسخرت میکرده

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔

عاخه im iranیعنی چی😂😂

یا im iranian

یا

Im from iran

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔