2777
2789
عنوان

عفونت چشم

397 بازدید | 6 پست

واسه عفونت چشم چیکار کنم؟؟؟اخه الان دسترسی ب چشم پزشک ندارم و نمیتونم بیرون شهر هم برم

چ دارویی و قطره ای واسه عفونت چشم خوبه؟؟

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂

وای چشمت عفونت کرده😭من دوهفته ای هس خوب شدم ولی حس میکنم باز یکم پف داره هنوز من از شوهرم گرفتموهردو چشمم درگیر شد متخصصم نمیشد برم واسه خاطر کرونا خیلی زجر کشیدم

منم چشام رنگ آسمونه                                                                    ولی خب شب.  مثلا ۱۰ و اینا😂🤪🤭

عزیزم امپول بتامتازون البته اونی که شیریه اون عالیه من انقد حالم بد بود سه روز یبار میزدم ب شوهرم یاد دادموچجوری واسم امپول بزنه چون نمیشد جایی برم قطره هم بتامتازون. سیپروفلوکساسین. سینا تی یرز.من واسم نوشتن

منم چشام رنگ آسمونه                                                                    ولی خب شب.  مثلا ۱۰ و اینا😂🤪🤭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چای دم کرده سرد (تاکید میکنم سرد هاا) چند قطره میچکونم خوب میشم 

انشاالله که خوب شی

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

خودسر قطره نریز تو چشمات.تو نمیدونی عفونت کدوم ناحیخ از چشمتو درگیر کرده که

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
خودسر قطره نریز تو چشمات.تو نمیدونی عفونت کدوم ناحیخ از چشمتو درگیر کرده که

من دکتر نرفتم از همون داروهای شوهرمواستفاده کردم این ی عفونت ویروسیه چشم پف میکنه قرمز میشه چرک میاد میسوزه حتی تار میبینی چندنفر دیگم اینجوری شدن فقط حواست باشه چون سرایت میکنه