2777
2789

دیشب یه پشه بود هرچی درباز گذاشتم نرفت حالا امروز صبح که خواب بودم اومد رولبم خواب بودم نفهمیدم شایدم رفت تودهنم دهنم روبستم ولی من فکر میکنم رفت تو دهنم دهنم روبستم ولی یکی دوثانیه بعد یه پشه اومد روانگشت پام خودم فکر میکنم رفته تو دهنم مامانم میگه دیونه شدی نرفته تو دهنت بعد باید حالتی داشته باشی رفته باشه تو دهنت اینجوری نیست من فکر میکنم پشه رفته تو معده اینا ولی هیچ حالتی ندارم دهنم روبستم هیچی هم تو دهنم نبود ولی یه جوریم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خخخ عزیزم نترس نرفته دوماد اگه بره اون تو میمیره اصلا غصه نخور

من یک دخترم امانه مثل دخترای دیگه من در کودکی سختیای زیادی کشیدم که بعضیاتون شاید توسنای بالاهم تحملشو نداشته باشین  قبلاً توامضام بود اما عوضش کردم چون نمی‌خوام غم گینتون کنم. ولی زورم میاد بعضیاتون زندگی خوبی دارین ولی بزم بهانه الکی میگیرین😐😐 لطفابرام دعاکنیم به هدفم برسم😘😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم خاله من یه بار داشت حرف میزد مگس رفت تو دهنش  خخخخخخ بیچاره از گلوش رفت پایین🤣🤣🤣

ولی من هیچی از گلوم نرفت پایین اینجوری احساس کردم حس میکنم به دیواره های گلوم نخورده خودش رفته پایین

ولی من هیچی از گلوم نرفت پایین اینجوری احساس کردم حس میکنم به دیواره های گلوم نخورده خودش رفته پایین

اصلا بهش فکررررر نکن.اگرم دفته باش میمیره

گله از دست کسی نیست........مقصر دل دیوانه ماست😢
ن محاله بره دهنت متوجه نشی عوقی اوقی میزدی 

من فکر میکنم به دیواره های گلوم نخورده خودش رفته پایین ولی هیچی قورت ندادم شاید همون پشه ای باشه اومده روانگشت پام 

آبغوره بخور بشوره بره همش را راحت میشی

آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.