2777
2789
عنوان

ژل لب😶

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 42 پست
1500دادی برا بزرگ شدن لبات؟ چند مدت میمونه؟ 

نه عزیزم ۱ونیم سی‌سی زدم 

هر سی‌سی ۹۵۰ هزار تومان 😁😂

۹ ماه میمونه 

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
1500دادی برا بزرگ شدن لبات؟ چند مدت میمونه؟ 

ن منظورش یک و نیم سی سی بود فک کنم..

هر سی سی الان ی تومن شده 

تقریبا همون ۱۵۰۰😂

کوچیک که بودم چند تا زن میومدن دم مدرسه با عنوان معلم حجاب! درباره ترسی حرف میزدن که باید از خدا داشته باشیم ، اینکه تو جهنم خدا چه بلاهایی سرمون میاره و ما باید همیشه مراقب حجاب مون و اگر یک تار مو مون بیرون باشه اون دنیا تک تک تار موهایی که بیرون بوده اویزون میشیم ، اگر ناخن هامون بلند باشه اون دنیا میکشنشون و خلاصه تا سال ها باعث شده بود من از خدایی که اینا برام ساخته بودن بترسم . بزرگ تر که شدم کلاهم رو قاضی کردم و برای خودم خدایی ساختم که دوست دار انسانیت هست نه حجاب و عرف و ... خدایی که اگر از بنده اش ناراحت شده صرفا بخاطر اینه که یه کار غیر انسانی انجام داده نه یه کار غیر دینی. من خدایی رو میپرستم که لایق پرستشه نه خدایی که یه عده نادان و خرافاتی برای میلیون ها ادم ساختند . مادر پدر های اینده برای بچه هاتون خدا رو جوری توصیف کنید که از پرستش اون لذت ببرن نه اینکه همیشه ازش ترس و واهمه داشته باشه❤رفیقِ همیشگیِ من خُداس❣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن منظورش یک و نیم سی سی بود فک کنم.. هر سی سی الان ی تومن شده  تقریبا همون ۱۵۰۰😂

🤯سه میلیون؟؟ 

اخه قزوین هرسی سی500تومنه

هیچوقت با کسی که چندتا از کاربریاش تعلیق شده نجنگ چون اون چیزی برا از دست دادن نداره!! 😁
من که میترسم تحمل ندارم🤯

منم میترسیدم 

اخرش دکتره گف بزور نگهت میدارم بیشتر دردت میاد 

دیگه شل کردم خودم ولی اشکم میررررررفت

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
عین لبای هما نشه😂

خخخ وای فک کن😂😂

نههه 

من نیم سیسی میخام فقط😂😂

لبامم کوچیکه ها ولی با نیم سی سی خوب میشن بنظرم بزرگتر بهم نمیاد دیگه-_-

کوچیک که بودم چند تا زن میومدن دم مدرسه با عنوان معلم حجاب! درباره ترسی حرف میزدن که باید از خدا داشته باشیم ، اینکه تو جهنم خدا چه بلاهایی سرمون میاره و ما باید همیشه مراقب حجاب مون و اگر یک تار مو مون بیرون باشه اون دنیا تک تک تار موهایی که بیرون بوده اویزون میشیم ، اگر ناخن هامون بلند باشه اون دنیا میکشنشون و خلاصه تا سال ها باعث شده بود من از خدایی که اینا برام ساخته بودن بترسم . بزرگ تر که شدم کلاهم رو قاضی کردم و برای خودم خدایی ساختم که دوست دار انسانیت هست نه حجاب و عرف و ... خدایی که اگر از بنده اش ناراحت شده صرفا بخاطر اینه که یه کار غیر انسانی انجام داده نه یه کار غیر دینی. من خدایی رو میپرستم که لایق پرستشه نه خدایی که یه عده نادان و خرافاتی برای میلیون ها ادم ساختند . مادر پدر های اینده برای بچه هاتون خدا رو جوری توصیف کنید که از پرستش اون لذت ببرن نه اینکه همیشه ازش ترس و واهمه داشته باشه❤رفیقِ همیشگیِ من خُداس❣
چقد گرونه

اره..قیمتِ ی دکتر انقده..

سالنا کمتر میزنن..

ولی خب خوبیه دکتر اینه که کاملا خیالت راحته