2777
2789
عنوان

گند زدم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 42 پست
نه😐 دیروز انقدر رو مخم رفتن عصبانی شدم اونا رو فرستادم😑🤦😂

کلا این سایت رو جدی نگیر .اینجا هر کس نظر خودش رو میده باید بتونی بهترین رو انتخاب کنی.

اینجا دختر ۱۱ ساله هم عضوه و نظرش رو میگه

کلا این سایت رو جدی نگیر .اینجا هر کس نظر خودش رو میده باید بتونی بهترین رو انتخاب کنی. اینجا دختر ...

اگه تو بودی که  کلا بلاکم میکردی😑😂😂😂😂

کاربر قدیمی ام...          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی 😐 من اینقدر فحشش دادم و معلومه چه ادمی هستی و دیگه نمیهوام ببینمتو و ....😑 بعدش گف باشع ... ...

کاش با خانواده خودت هم مشورت میکردی بهتره یه پیام معذرت خواهی براش بفرستی و بگی اشتباه در موردش قضاوت کردی.

فقط زیاده روی نکن

کاش با خانواده خودت هم مشورت میکردی بهتره یه پیام معذرت خواهی براش بفرستی و بگی اشتباه در موردش قضاو ...

مثلا چی😐

من یا شور  شورم یا بی نمک🤦

کاربر قدیمی ام...          
مثلا چی😐 من یا شور  شورم یا بی نمک🤦

در حدی که قبل از این اتفاق باهاش رفتار میکردی 

دیگه خود فکراتو بکن من نمیدونم قبلا چجوری باهاش چت میکردی .فقط طوری باشه که زیاد التماس گونه یا متکبرانه نباشه

در حدی که قبل از این اتفاق باهاش رفتار میکردی  دیگه خود فکراتو بکن من نمیدونم قبلا چجوری باهاش ...

من قبلش چیزی بهش نگفتم😐

در حد معرفی بوده....

کاربر قدیمی ام...          
من قبلش چیزی بهش نگفتم😐 در حد معرفی بوده....

یه بار دیدم یکی از کاربرا یه تاپیک زد و از بقیه کمک خواست که چی بنویسه .بنظرم همین کار رو بکن و از بین نظرات بهترین رو انتخاب کن.فقط هر چیزی که گفتن رو قبول نکن ، مثل بار قبل که پشیمون شدی

یه بار دیدم یکی از کاربرا یه تاپیک زد و از بقیه کمک خواست که چی بنویسه .بنظرم همین کار رو بکن و از ب ...

🙏

فقط عزیزم اگه میتونی زحمتی نیست لینک تاپیک قبلیمو کپی کن تو تاپیک حذف تاپیک بزار تاحذف شه

واقعا معذرت میخوام ولی چون بار قبل تعلیق شدم دیگه از گوگل نمیام

نمیارع بالا 

از موزیلا میام

نمیدونم چطوریع

کپی نمیشه...

🙏

کاربر قدیمی ام...          
🙏 فقط عزیزم اگه میتونی زحمتی نیست لینک تاپیک قبلیمو کپی کن تو تاپیک حذف تاپیک بزار تاحذف شه واقعا ...

آخ ببخشید یکی از دلایل اینکه سعی میکنم تاپیک نزنم همینه.با لینک دادن مشکل دارم و بلد نیستم😒😒😒

خب بگه...😐 انگار لالن😒😂

کلا مردا با ما فرق دارن منم نامزدم میگه نمیگم چون نمیخوام ناراحتت کنم ی وقتایی که واقعا ناراحته میگه  من ارومش کنم...یا من خودم میگم میدونم ناراحتی اینقدر میگم تا بگه بالاخره...کلا دنیا ما با دنیای مردا زمین تا اسمون فرق میکنه  😑😂

فروخواندم به گوشش قصه عشق:                              ‌ترامیخواهم ای جانانه من 😍                          ‌ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️               ‌‌   ‌تراای             🥰عاشق دیوانه من🥰                     ‌من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍                        ‌
کلا مردا با ما فرق دارن منم نامزدم میگه نمیگم چون نمیخوام ناراحتت کنم ی وقتایی که واقعا ناراحته میگه ...

نه...

فکر کنم واقعا سرش گرمه....

ولی در کل فحشا حقش نبود😂

منم دیگه کاری باهاش ندارم..

حرفاش راست بود ولی خودش کجه😂

کاربر قدیمی ام...          
نه... فکر کنم واقعا سرش گرمه.... ولی در کل فحشا حقش نبود😂 منم دیگه کاری باهاش ندارم.. حرفاش راس ...

😂😂😂😂😂

فروخواندم به گوشش قصه عشق:                              ‌ترامیخواهم ای جانانه من 😍                          ‌ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️               ‌‌   ‌تراای             🥰عاشق دیوانه من🥰                     ‌من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍                        ‌