2777
2789
عنوان

گند زدم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 42 پست
شما اول به بلوغ فکری برس بعد وارد رابطه شو 

من وارد رابطه ای نشدم....

گفتم ازچند نفر اینجا مشورت بگیرم ببینم چی بهش بگم😐

که لطف کردن و اینطوری جوابم رو دادن😑😂

کاربر قدیمی ام...          
نه من گفتم گفته کارم اینه و از خودش... همه میگن دروغ گفته....

اره واقعا دیدم من قبلا خیلی این تاپیکا میخوندم اما الان نگاشم نمیکنم چیه همش انرژی منفی میدن...بابا طرف مشکل داره که نباید ته دلشو خالی کرد باید بهش امید داذ باعقلش تصمیم بگیره یعنی هر تاپیک میرفتم میگفتن کات یا طلاق حالا چرا چون بنده خدا انلاین بوده پیام نداده یا شوهره فلان کارکرده😑

فروخواندم به گوشش قصه عشق:                              ‌ترامیخواهم ای جانانه من 😍                          ‌ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️               ‌‌   ‌تراای             🥰عاشق دیوانه من🥰                     ‌من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍                        ‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره واقعا دیدم من قبلا خیلی این تاپیکا میخوندم اما الان نگاشم نمیکنم چیه همش انرژی منفی میدن...بابا ...

داییش مرده بود 😑

اینم زر نمیزنه که😑

کاربر قدیمی ام...          
داییش مرده بود 😑 اینم زر نمیزنه که😑

اخی😑خب سرایطش نبوده

فروخواندم به گوشش قصه عشق:                              ‌ترامیخواهم ای جانانه من 😍                          ‌ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️               ‌‌   ‌تراای             🥰عاشق دیوانه من🥰                     ‌من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍                        ‌
ببخشید شما چند سالتونه که برای یه آقا استیکر فحش و دمپایی میفرستین؟ اون آقا هر جوری هم که باشه دلیل ...

گیف عاشقانه فرستاد منم یه گیف که توش زنه دمپایی رو پرت میداد میخورد تو صورت مرده رو فرستادم😅🤦😂

کاربر قدیمی ام...          
فکرشو هم کردم خندم گرفت.آقایون دنبال خانومای شادن و شوخ طبعن و فکر کنم شما این خصوصیت رو دارین

نه😐

دیروز انقدر رو مخم رفتن عصبانی شدم اونا رو فرستادم😑🤦😂

کاربر قدیمی ام...          
 ببین خودش چه عکس العملی نشون میده.

هیچی 😐

من اینقدر فحشش دادم و معلومه چه ادمی هستی و دیگه نمیخوام ببینمتو و ....😑

بعدش گف باشع ...

اگه تو میخوای منم حرفی ندارم😐😑😑😑

بعدش هم که اون گیفا😐🤦😂

کاربر قدیمی ام...