2777
2789
عنوان

گند زدم😑

467 بازدید | 42 پست

حالا چیکارش کنم😐

از دست شما نی نی سایتی ها اینقدر شکاک بودید به منم سرایت کرد....

راحع به یه اقایی گفتم نظرتون رو بگید همه گفتن دروغگو عه و فلانه و عه  فقط فراررررر کن🏃🏃🏃🤧

😐

خب ثابت کرد که همه حرفاش راست بوده و دروغ نگفته😐

ولی من گنددد زدم به معنای واقعی اینقدر فحشش دادم😑

حال چه کنم😐

خب تقصیر ایناس دیگه اگه مث ادم حرف بزنن کسی بهشون چیزی نمیگه...

اخه قضاوت نکن هم شد حرف😑

کاربر قدیمی ام...          

بله منم هم گاهی این مشکل برام پیش میومد از این به بعد مشکلاتم رو فقط با یک دوست نی نی سایتی با تجربه درمیون میزارم و ایشون خیلی درست راهنماییم میگنه

خواهشا اگه قصد دارین پدر یا مادر شین قبلش از سلامت روان خودتون و زندگیتون اطمینان پیدا کنین....♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب واقعا مجبور نیستید درباره شخصی ترین مسائلتون اینجا مشورت بگیرید 

همیشه اینو یادت باشه کسی که داره برات کامنت میزاره ممکنه یه پسر 15 ساله باشه که مدارسش تعطیله

99/9/10                                                        سَلامِت میکنم 

منم رفتارم خوب بود بانامزدم اینا اینقدر بهم انرژی منفی دادن باز پیام نداد بهم کلا به حرفشون در مورد رابطه گوش نکن همیشه فقط به ندای قلبت گوش کن

فروخواندم به گوشش قصه عشق:                              ‌ترامیخواهم ای جانانه من 😍                          ‌ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️               ‌‌   ‌تراای             🥰عاشق دیوانه من🥰                     ‌من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍                        ‌
منم رفتارم خوب بود بانامزدم اینا اینقدر بهم انرژی منفی دادن باز پیام نداد بهم کلا به حرفشون در مورد ...

کاری کردن استیکر قلب هم میفرستاد دمپایی پرت میکردم طرفش😑😑😑😂

کاربر قدیمی ام...          
کاری به هم کردن استیکر قلب هم میفرستاد دمپایی پرت میکردم طرفش😑😑😑😂

اره حالامن تاپیک نزده بودم وشخصا نگفته بودم فلان اتفاق افتاده یکی مث من بود من رفتم کلی انرژی مثبت دادمش و اینا ی چیزهایی گفتن بهم منم تحت تاثیررررر😑😑😑😂😂😂😂

فروخواندم به گوشش قصه عشق:                              ‌ترامیخواهم ای جانانه من 😍                          ‌ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️               ‌‌   ‌تراای             🥰عاشق دیوانه من🥰                     ‌من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍                        ‌
اره حالامن تاپیک نزده بودم وشخصا نگفته بودم فلان اتفاق افتاده یکی مث من بود من رفتم کلی انرژی مثبت د ...

نه من گفتم گفته کارم اینه و از خودش...

همه میگن دروغ گفته....

کاربر قدیمی ام...