2777
2789
عنوان

تنها مسیر (۱۰)

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 100 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. منو صدا کن عزیزم

لیلای من کجایی ، دلم برات تنگ شده.کاش دوباره ببینمت.دوست خوبم لطفا یک روزی دوباره سر راهم قرار بگیر. میخام بغلت کنم. باز با هم درد دل کنیم و دیگه از هم جدا نشیم. هیچ میدونی چند ساله ندیدمت،چند ساله صداتو نشنیدم؟یعنی دیگه بس نیست؟هر سال روز تولدت رو بهت تبریک میگم،روز تولد حضرت علی اکبر رو بهت تبریک میگم،سال نو رو تبریک میگم.میشنوی؟یادته میگفتی من لیلام،مامانِ علی اکبر و تو نرگسی،مامانِ مهدی؟هر کس لیلای منو میشناسه اونو به من برسونه. لیلای خوبم برگرد😔😔😔

🌻🦋امام باقر(ع) می‌فرماید: وقتی بنده‌ای توبه می‌کند انگار خداوند گمشدۀ خود را پیدا کرده است.🤗

چقدر این حدیث زیبا بود و چقدر حرف نگفته توش داره

There is GOD💚💚💚   ..                                               
سلام خانوم من خیلی آن لاین نیستم ولی اگه بودم میام حتما خوشحال میشم

عزیزم شماره ۱۱ و ۱۲ رو زدم

از اینجا بخون

تنها_مسیر#  

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
خیلی هم عالی،ممنون میشم عزیزم.

خواهش میکنم

عزیزم شماره ۱۱ و ۱۲ رو زدم

از اینجا بخون

#تنها_مسیر‍ 

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.