2777
2789
عنوان

تنها مسیر (۱۰)

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 100 پست

بسیار عالی،ممنون میشم

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@حناییییییییی     @یارا_یارا     @خانومم     @غنچ ...

ممنون صدام کن عزیزم

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
@سدنا33     @زهرا_بانو23     @شاکرخداوند     ...

عزیزم ممنونم منم صدا کن من صوتها رو نشد گوش بدم.فقط این تاپیک از قسمت نهم شروع میشه?بقیش تو تاپیکهای قبلیتونه?

غلام همت آنم که زیر چرخ کبود، ز هر چه رنگ تعلق پذیرد، آزاد است..
@مراتتسود     @fmj     @چیبا     @اوجولات     @ف ...

سلام عزیزم ممنون 🌸

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

@avin76     @zahea75     @گندمگون١٥٧٠     @0_شاپرک_0   ...

سلام خوشحال میشم عزیز ولی  نت ندارم زیاد انلاین نمیشم😊

خدایانعمت سلامتی مبداءهمه نیازهاست وعاقبت بخیرے مقصدهمه نیازهاتورابه مهربانیت این دورا به تمامی دوستانم عطا فرماآمین😊
@avin76     @zahea75     @گندمگون١٥٧٠     @0_شاپرک_0   ...

حتما صدام کنی ممنونم۰❤

خدایانعمت سلامتی مبداءهمه نیازهاست وعاقبت بخیرے مقصدهمه نیازهاتورابه مهربانیت این دورا به تمامی دوستانم عطا فرماآمین😊

عااالی عاااالی عااالی.

خییلی لطف کردی.ممنون میشم منم صدا کنی از این به بعد

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....