2777
2789
عنوان

اشتباهات

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 22 پست
من واحد بغل مادرشوهرم فروشی بود ماهم اون موقع دنبال خونه. من قبول نکردم. بعضی وقتا خونرو میبینم میگم ...

بهترین کار را کردی ، اعصابت را نجات دادی

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم

اشتباهم این بودکه وقتی بابام فوت کردوبچه های خوابگاه اذیتم کردن هیچی جوابشون ندادم .....هرچندمن تا20یابیشتر روزباکسی حرف نمیزدم و2 سال هم نمیتونستم گریه کنم ....

اشتباهم این بودکه بااستادم که خانمه ...خودمم خانمم خیلی صمیمی شدم ولی عشق ودوست داشتن یک طرفه بود وبرام تره هم خردنکرد....

اشتباهم این بودکه بعدازدیپلم کاردانش ....بایدمینشستم دیپلم انسانیبگیرم وکنکوربدم .....یکی ازارزوهام اینه که کنکوربدم ...ولی حیف که دیره....

اینابزرگترین اشتباهات زندگیم بودن....وگرنه خیلی اشتباهات دیگه دارم....

چه بگویم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

عشق با تنوع طلبی فرق داره که...اره سخته ولی خدا کنه شوهرت اونقد خوبیاش زیاد باشه و برات بتونه جایگزی ...

شوهرم خوبه ولی احساس میکنم ازدواجم باهاش بخاطر سن پایینم از رو هوس بوده و الان دیگه دوسش ندارم  الان ک هوسی در کار نیس عاشق یکی دیگه شدم  

ولی اون خونه دلبازتر و قشنگ تره خونه خودمم بد نیس ولی اون قشنگ تره. حیفم میاد

دو بار که مادر شوهر ساعت ۸ صبح میومد دم خونه ات دل بازی خونه از یادت میرفت 

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
شوهرم خوبه ولی احساس میکنم ازدواجم باهاش بخاطر سن پایینم از رو هوس بوده و الان دیگه دوسش ندارم   ...

اهان بعدازون عاشق شدی...تجربه تلخیه...سرتو گرم کن..گوشیرو از خودت دور کن.اوقاتتو پرکن..جواب میده.نهایتش با مشاوره درمیون بزار...به هیچکسم نگو

اشتباهم این بود که جای طول و عرضُ جابجا میگفتم. البته تقصیر خودم نبود از اول توی مدرسه جابجا به ما گفتن. مطمئنم الانم خیلیا اشتباه میگن.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

اشتباهم این بود که به جاریم که دیروز پشت تلفن گفت لیسانس ارزشی نداره و به کارشناسی ارشدش افتخار می‌کرد نگفتم ارزش کارشناسی ریاضی محض از شهید بهشتی در ۱۳ سال پیش ارزشش خیلییییی بیشتر از کارشناسی ارشد مدیریت یادگار امامه😐🤦‍♀️

مدرس ریاضی 👩🏫هروقت سوال ریاضی داشتید میتونید از من بپرسید