2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجا رفتین پس خانوما

سرچ کن تو همین نی نی سایت کلی دستور اشپزی برات می یاره مثلا زرشک پلو با مرع قیمه و اینا

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه

از من که آشپزیم عالیه و دسر و کیک وترشی و مربا و.....عالی درست میکنم به شما نصیحت، اصلااااااااااااااا  برای هیچ مهمانی خودتونو خسته نکنید، یه پلو بپزید و جوجه بدید آقایون کباب کنن. من چند سال راه اشتباه رفتم و خیلی برای مهمانی ها زحمت کشیدم اما اخرش دیدم بقیه موفق تر هستن و خودشونو اذیت نمیکنن. اصلا برای دیگران توقع ایجاد نکنید.برای خودتون عالی بپزید 

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
مقدار ادویه ایناشو حدس میزنی میریزی یا همیشه با قاشق میریزی

چشمی میریزم 

ولی خوب با نمک یکم مشکل دارم

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 
خوبه خوش به حالت من اصلا سر در نمیارم

حالا یه مدت که بگذره دستت میاد 

اولش طبیعیه

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم