2777
2789
عنوان

ازپوشک گرفتن

136 بازدید | 17 پست

لطفابگیدچن ماهه وباچه روشی ازپوشک گرفتید بچه هاتونو،جنسیتم بگید،ممنون میشم خیلی سختمه،میخوام قبل اینکه قالیا روبدم قالیشویی پسرمویادبدم

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

الان چند سالشه؟ من یه بار ۱۸ ماهگی یه بارم دو سالگی امتحان کردم که هردو ناموفق بودن متاسفانه اما الان پسرم دو سال و سه ماهشه نمیدونم شروع کنم یا نه بزارم یکی دو ماه دیگه چون کمتر یه ماه دیگه ماه رمضونه اگه الان نگیرمش میره تا خرداد

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان چند سالشه؟ من یه بار ۱۸ ماهگی یه بارم دو سالگی امتحان کردم که هردو ناموفق بودن متاسفانه اما الا ...

اردیبهشت دوسالش میشه،شبا جاشوخیس نمیکنه،دوشبه پوشکشو بازمیکنم ولی روزا نمیدونم چکارکنم،تونت خوندم روش سه روزه بالگن،ازفرداامتحان میکنم ببینم موفق میشم

من بچه اولمو ۲۷ ماهگی گرفتم.‌راحت بود.‌خوب همکاری کرد دومی رو ۲۴ ماهگی گرفتم...خیلی سخت بود

ینی تابزرگترباشن بهتره؟

من پسرمو دوسال و هفت ماه گرفتم.

شهریور بود که نه زیاد گرمه نه زیاد سرد.چون خیلی سرد باشه پهلوهاش یخ میزنه کنترلش سخته گرم هم باشه مدام کولر روشنه.

اوایل شبا پوشک میکردم چون میترسیدم دو هفته دقیقا یک ربع یبار میبردم بعد کم کم شد نیم ساعت بعد یه ساعت الحمدالله یاد گرفت

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
من پسرمو دوسال و هفت ماه گرفتم. شهریور بود که نه زیاد گرمه نه زیاد سرد.چون خیلی سرد باشه پهلوهاش یخ ...

چخوب خوشبحالت،پسرم ۲۳ماهشه،زوده؟ولی میبرمش دستشویی گاهی وقتا میگم جیش،کارشوانجام میده اگرم کاری نداشته باشه میگه نمیاد،بنظرت موفق میشم

ینی تابزرگترباشن بهتره؟

بزرگتر خیلی راحتتری...سریعتر قبول میکنه 

من برای دومی همه راه هارو امتحان کردم یعنی واقعا داشتم روانی میشدم....مبل فرش همه جا رو نجس کرد....

اولی اصلا اینجوری نبود

انا اصلا سعی نکن به بچه استرس بدی که نتیجه عکس میکیری....

من خواهر شوهرم بنده خدا تا ۳ سالگی بچش درگیر این موضوع بود...الانم که بچش ۴ سالشه  هنوز  گاهی وقتا شلوارشو خیس میکنه....فقط تنها شانسی آورده این که خودش خیلی خیلی صبور و مهربون و میتونه خودشو کنترل کنه و عصبی نشه

چخوب خوشبحالت،پسرم ۲۳ماهشه،زوده؟ولی میبرمش دستشویی گاهی وقتا میگم جیش،کارشوانجام میده اگرم کاری نداش ...

بنظرم اردیبهشت خیلی خوبه کم کم شروع کن.

اول همون یه ربع یبار ببر.کم کم یاد مبگیره 

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
بزرگتر خیلی راحتتری...سریعتر قبول میکنه  من برای دومی همه راه هارو امتحان کردم یعنی واقعا داشت ...

اووه من مادربدیم بااون حساب😢😢سرش غرمیزنم وسواس دارم دلمم براش میسوزه پوشک میکنم نمیزاره،کمرش ردمای بی بی یه، دوساله غیراین دوشب یه دیقه هم بازش نکردم،هم اینکه بااین وضع وکارنکردن شوهرامون زورم میادهرهفته ۵۰تومن هزینه کنم،ازفردا شروع میکنم انشالله بتونم وصبورباشم بعدشم فرشامو میدم قالیشویی

بنظرم اردیبهشت خیلی خوبه کم کم شروع کن. اول همون یه ربع یبار ببر.کم کم یاد مبگیره 

چشم ممنون ازپیشنهادت گلم😘

بله بلده ومیفهمه،ولی کامل حرف نمیزنه

جیش بگه کافیه حالا هر طوری که شما متوجه بشی باید چند مدت سرپاش کنی خودت ببریش دستشویی تا یاد بگیره خودشو نگه داره بعد از هر بار هم تشویق یادت نره 

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
اووه من مادربدیم بااون حساب😢😢سرش غرمیزنم وسواس دارم دلمم براش میسوزه پوشک میکنم نمیزاره،کمرش ردمای ...

دقیقا منم بخاطر همین دومیو زود گرفتم...خورد به گرونی پوشک☹ بچم حساسیت پوستی داشت فقط پریما پمپرز بهش میساخت..بسته ای ۱۲۰ تومن شده بود اونموقع..دیگه نمیشد خرید و خیلی خیلی کمیاب بود.....سفارش میدادیم از مریوان( کردستان)  برامون میفرستادن تازه اکه گیر میومد

مطمبنا صبور هستی که تا الان بچت بزرگ کردی با همه سختیهاش.....فرشت بزار بعدا بده بهترین کار..

فقط براش جایزه زیاد بگیر...جایزه ای کوچیک..بادکنک ..آبنبات چوبی...و...

من همیشه تو سرویس بهداشتی ماژیک میزاشتم با اونا دیوارو نقاشی میکرد خوشش میومد...سریعم با آب پاک میشه

انشاالله موفق باشی