بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وااااای من خیلیییی دیدمممم😑😑البته من نفرین نمیکنم ولی هر کسی دلمو میشکنه سریع یه بلایی سرش میاد مثلا یبار نامزدم باهاش بحث کردم بعدش قهر کردم منتظر بودم بیاد دنبالم چون دلمو شکسته بود چند روزی که نبود کلی بلا سرش اومد هم تصادف کرد هم مطبخ خونشون اتیش گرفته بود😱😱😱
بنظرم اینکه یه دلی بشکنه و اشکی از عمق وجود از چشماش بریزه حتی اگه نفرین نکنه خدا طرفو با خاک یکسان میکنه
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
وااای یا خدا من برعکسم هر اشتباهی کنم خدا درجا میذاره تو کاسه م
خب همون دیگه نباید اشتباهی کنی مخصوصا دل شکستن من شدییییییدا بهش اعتقاد دارم همش حواسم هست تو برخوردام یا حرفام دل هچیکسو نشکنم چون به چشم خودم دیدم هر کی دل یه مظلومو بشکنه یه بلایی حتما سرش میاد چه زود چه دیر
طرف دلش بسوزه ولی نفرین نکنه خدا اون طرفو به سزاش میرسونه
میگن نفرین همیشه دو سر داره که یکیش برمیگرده سمت خود آدم یعنی اتفاقی برای اون طرف بیوفته تبعاتی هم برای کسی که نفرین کرده بوجود میاد که شاید از نفرینش پشیمون بشه
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ