2777
2789
عنوان

خسته شدممممم😭😭😭😭

580 بازدید | 28 پست

دیگه بریدممم نمیدونم چیکار کنم😭 شوهرم واقعاااا زودرنجه خیللی زودرنج... از همهه چیز ناراحت میشه ؛ چندشب پیش سرسفره بودیم غذا یکم مونده بود ته بشقاب ؛ بهش گفتم از قابلمه بریز بخور که اینو بدم بچه (چون غذای قابلمه داغ تر بود و بچه ممکن بود بسوزه) بعد دوباره داشت میخورد منم یکی دوبار گفتم ؛ یه دفعه نااااراحت شد که نمیذاری با آرامش غذا بخورم و یعنی چی و ...؟

یا امشب دوتامون دراز کشیده بودیم هرکی سرش تو گوشیش بود یه حرفی زد (مثلا گفت  : یه چیر عجیب ) من همونطور ک سرم تو گوشی بود گفتم چی ؟ هیچی نگفت دوباره گفتم چی ؟ دیدم ناراحت شده و ادامه ی حرفش رو نمیگه😑 میگه توجه نمیکنی و سرت تو گوشیه و چندبار پیش اومده توجه نکنی و ...

درحالیکه من جواب دادم و داشتم گوش میکردم !

کلا خیلللی زود ناراحت میشه قهر میکنه😭😭😭

از رفتار همهههه(خیلللی ها ) ایراد میگیره ؛ از پدرمادرم گرفته تا خواهرم و فامیلم... 

حتی رفتار سوپرمارکت محل😑 مثلا میگه زیاد خوش برخورد نیستن یا ‌...

خانوادگی انگار محتاااج احترام و توجه بقیه هستن ؛ مادرشوهرم بهش گفته بوده که خوب لباس بپوش مردم عقلشون به چشمشونه بهتر لباس بپوشی بیشتز احترام میذارن (انگار آدم محتاج احترام بقیس...)

هرچقدرم محبت و توجه کنم اغنا نمیشه و میگه بی توجهی کردی...

دیگه خسته شدم ار اینهمه طلبکاری و زودرنجی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لوسش کردی یه مدت مثل یخ زده ها باش و بگو مریضم و هممممممش ازش انتظار داشته باش بهت محبت کنه و هی بهونه بگیر بگو چرا بی توجهی اگرم حرف زد گریه کن 😶سلیطه بازی در بیار تا متوجه اشتباهش بشه شاید از این کاراش بیاد پایین🤔

خدایا مرسی❤️💋

چی بگم 

یه کمش ذاتیه کلا مردا اینجورن تقریبا البته 

با شدت و حدت متفاوت

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

خودتو بندار تو رختخواب که انگار سرما خوردی همش انتظارداشته باش برات آب پرتقال بگیره روت پتو بندازه بوست کنه نازتو بکشه 

والا شما برعکسین 

به تو اگه محبت کنه 50 درصد نیاز عاطفی خودشم پر میشه اگه نکنه مشکل داره و قدرتو میدونه بهونش کم میشه

خدایا مرسی❤️💋

بنظرم ی مدت کم محلی کن خوب میشه نقطه ضعف اکثر مردها کم محلیه شوهر من ک میگه هرچقد دوس داری منو بزن یا هرکاری دلت میخاد باهام بکن اما بی محلی بهم نکن میگه از صدتا چاقو بهم بزنی بدتره 

لوسش کردی یه مدت مثل یخ زده ها باش و بگو مریضم و هممممممش ازش انتظار داشته باش بهت محبت کنه و هی بهو ...

عاشقتم ینی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂😂😂 فایده نداره خواهرم 😂😂 سه ساله دارم زندگی میکنم بی توجهی هم میکنم ولی فایده نداره بدتر میشه اوضاع