2777
2789
عنوان

ریاضی یا تجربی؟

356 بازدید | 16 پست

سلام من دانش آموز کلاس نهم هستم اما به شدت بین انتخاب رشته بین ریاضی و تجربی موندم 

به نظر شما کدوم بهتره؟؟؟

علاقه به رشته مهم تره یا آینده دار بودن رشته؟ ؟

ممنون میشم کمک کنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریاضی برو دانشگاه راحت تر قبول میشی 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

علاقتو دنبال کن عزیزم 

رشته های گروه هنر هم عالی هستن مثل طراحی لباس 

اما هرچی علاقت برو گلم به چنددلیل

یکی اینکه شما دختری نون آور خانواده نیستی که به فکر حقوق کلان باشی

بعد اینکه اگه چیزی که علاقه نداری بری واقعا وسطش کم میاری و ادامه نمیدی تا مقاطع بالاتر و واسش تلاش نمیکنی عزیزم

بنطرمن که علاقه مهمه نه حرف مردم وخانواده 😘

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡

منی که تجربی خوندم به همه دور و بریام میگم برید هنرستان فنی حرفه ای کاردانشی چیزی توروخدا تجربی نیایید به خدا آسون نیست تو دبیرستان پیر میشی کور میشی آخرشم هیچی به هیچی

با کسی باشید که خودش بخواد مال شما باشه خودش بخواد فقط شما یه نفر تو زندگیش باشید خودش همه اضافه کارای دورشو حذف کنه...اینکه بخوای یه نفرو از چنگ این و اون در بیاری مفت نمی ارزه...😉خودتو پیدا کن گوربابای نیمه ی گمشده😎

من نمونه دارم توی اقوام به احبار خانواده رفت رشته ای که علاقه نداشت 

تا کارشناسی ارشد رفت اما دکترا رو ول کرد و سرکارروهم چون علاقه به رشتش نداشت ول کرد و الان همش میگه پشیمونم که رشته ی مورد علاقش که از گروه هنر بود رو نرفته

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡

هر رشته ای واقعا علاقه میخواد

بخصوص تجربی

اگه واقعا از خوندن زیست لذت میبری برو سراغش

من تجربی خوندم و واقعا توصیه نمیکنم به کسی که بره تجربی مگر علاقه واقعی داشته باشه،سخت و پر از استرس اما شیرین و دلچسب

روزای خوبم میاد اگه یکم طاقت بیاری تو ...