2777
2789
عنوان

خانما بیاید منو منصرفم کنید 😐

254 بازدید | 9 پست

پسرخاله من ی راهی بلده چون ب کامپیوتر اینا خیلی وارده میتونه ایدی طرف رو بزنه بدون نیاز ب پسورد وارد پیجش شه من میخاستم ایدی طرفمو بدم بهش ک بره توپیجش ببینه چه خبره با کیا میلاسه😐البته خودم میدونم با همس ولی میخاستم ببینم ولی نشستم فکر کردم دیدم اقا من همینجوریشم دارم رد میدم از دیدن انلاینیاش کاراش چه برسه بفهمم با کیا در چه حد میلاسه اما این فکر و این کار رو کردن مث خوره افتاده ب جونم لطفا منو نجات بدید ک اینکاررو نکنم 😥😢و اینم بگم از هم جدا شدیم ولی دگ فضولم دگ چه کنم 

یه فروردینی بی حوصله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب میدونی خودت دیگ چرا پیگیری؟

ادمی ک با همع هست ارزش ندار اصلا 

بعدشم تهش خودت اسیب میبینی وقنی بقول خودت ببینی 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

به محض وارد شدن به پیجش پیام میره براش از طرف امنیت اینستاگرام 

بعد میتونه بره شکایت کنه پدرتونو(دور از جون) دربیاره که پیجشو هک کردین 😊

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏

نه منصرف نشو از ذهنت بیرون کن با اینکه سخته به مرور زمان میگی عجب خوکی بود تو زندگیم بزار گمشه نکبت یه خوبترشو یه باحیاشو پیدا میکنی نگو نیس هس

تورچم ایرانیام اذربایجانیام تورچ لر ایچینده وطن پرور ایچنده شرف لی اینسانیام