2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

84 بازدید | 19 پست

سلام خانوما پسر من 2ماه و پنج روزشه زردیش کامل رفع نشده بغل چشماش هست بالای گونه هاش گاها پیدا میشه گاها رفع میشه،تو5روزگیش به خاطر اسهال زیاد بستریش کردن اول11 بود تو بستری شد12بعدش که مطب دکتر بردیم گفت زردی نداره،یه دکتر دیگه بردیم گفت میزانش7الی8هست که خوب میشه تقریبا 40روز قبل دکتر گفت الان میبینم هست نگرانم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوماهگی باید زردی برطرف شده باشه.ترنجبین هم خودت بخور هم به نوزاد بده.بهش شیر تند تند بده و آبجوشیده هم بده.هر چی ادرار کنه بهتره.اگه شیرت کمه شیر خشک کمکیم بده تا زردیش رفع بشه انشاالله

یک قطره اب انار طبیعی بچکون تو دهنش رفع میشه

میگن خطرناکه خون رو رقیق میکنه نمیدونم که چند جا هم شنیدم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
عزیزم روزی یه قاشف مربا خوری بهش لیمو شیرین بده عالیه خودتم اگه شیر میدی روزی یه لیوان بخور 

یه لیوان آب لیمو شیزین؟

دوماهگی باید زردی برطرف شده باشه.ترنجبین هم خودت بخور هم به نوزاد بده.بهش شیر تند تند بده و آبجوشیده ...

انشالله،ادرارش ماشالله خوبه خیلی نگرانم