2777
2789
عنوان

❤شعر ❤

| مشاهده متن کامل بحث + 1809 بازدید | 660 پست
باریکلا😂😂 داشتی ناراحتم میکردی😂😂 برا بچه ها از توانایی های سایبریم بگو😂😂😂

اوف نگو ک پلیس فتا کم اورد در مقابلا😂

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!
صل هستم😒😒صد مرتبه😒😒 ترک شکم😒معده بز😒😒دندون نهنگ😒😒پشم مارمولک😒😒 گافتالوووووو😒😒😂😂

معده بز کوهی😒دندون کوسه😒😒 پشم شپش😒 گافتالوی مفتالو😒😒🔫😑

آن روز ها گذشت و دگر آرزو مکن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

معده بز کوهی😒دندون کوسه😒😒 پشم شپش😒 گافتالوی مفتالو😒😒🔫😑

دم سوسمار😒اب دهن گربه😒سیرابی گاو😒سایه این بازی کثیف و تمام کن😂قفاتالووووو و نفتالوووووو

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
دم سوسمار😒اب دهن گربه😒سیرابی گاو😒سایه این بازی کثیف و تمام کن😂قفاتالووووو و نفتالوووووو

دم افتاب پرست😒اب دهن موش😒هزارلای گاو😒 اب شکر خودت شروع کردی خودتم تموم کن🔫😑😒

نفتالین😐😂😂

آن روز ها گذشت و دگر آرزو مکن
فدای تو😍❤

خدانکن عزیزی❤

هرلحظه خدا را صدا بزن❤کشتی نوح را یک غیرحرفه ای ساخت اما کشتی تایتانیک راهزاران حرفه ای باخداباش❤تاهیچ طوفانی نتوانددرمقابلت قد علم کند
دم افتاب پرست😒اب دهن موش😂هزارلای گاو😒 اب شکر خودت شروع کردی خودتم تموم کن🔫😑😒 نفتالین😐😂😂

😒😒😒😒
خیلی خب تموم😂😂امشب هیجان فردا رو دارم

شما بیشتر❤

جااان جااان😍😁❤

هرلحظه خدا را صدا بزن❤کشتی نوح را یک غیرحرفه ای ساخت اما کشتی تایتانیک راهزاران حرفه ای باخداباش❤تاهیچ طوفانی نتوانددرمقابلت قد علم کند
@دخترلاکچری20     @zahra123456789     @2001saaraa     @fat ...

مرسیییی😍😍😍😍😍عزیزدلمییییی😘😘😘

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
جااان جااان متقابل😍😂❤ واین داستان ادامه دارد😓😂😂😂😂

😍😂👭💑

عسل😒😒 مثل این تازه عروسا میمونی😷😂😂😂

تازه عروسم شاید خودم خبر ندارم😂😂😂این قدر هیجان دارم واسه خودم دارم می رقصم😂😂😂خب خیلی وقته رفته کلی دل تنگ شدم  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز