2777
2789
عنوان

❤شعر ❤

| مشاهده متن کامل بحث + 1809 بازدید | 660 پست
نلووووووو

😁😂😂😂❤❤❤

متاهل و متعهد 💍تو چشمات سواله یه عالم سوال🎁😍نگاهت پر از آرزوهای خاص♥میدونم تو ذهنت چیا میگذره😍🎲میبینی تو اما کی عاشقتره💏میمونم کنارت درست مثل سایت😚از امروز تا هر روز تا اون بینهایت🌠نمیگیره هیچکس جای خاک پاتو😍نمیمیره این عشق قسم میخورم😍تا روزی که قلبم هنوز میزنه❤😍تا وقتی که جونی توی این تنه😍تو روزای خوب 😃تو روزای بد🙁همیشه باهاتم قسم میخورم💏به بارون نم نم🌧☔به دریا به کوه🌊🗻به این آفرینش🌠 به کشتی نوح⛵به ماه و ستاره 🌙🌟به هفت آسمون🌎به عشقم به عشقی تا مرز جنون🤗به لحظه ی دیدار قسم میخورم👫❣دوباره  با  تکرار  قسم  میخورم😇به عهدی که بستیم💒💍به هستم به هستیم قسم میخورم🕋🙏💝

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کاش می‌شد در آسمان ها پر کشید چون عقابی ابرها را هم درید پر کشید ودر حضورت جان سپرد لحظه ي آخر دو ...

چشمی دارم همه پر از صورت دوست

با دیده مرا خوشست چون دوست در اوست😍

آن روز ها گذشت و دگر آرزو مکن

در غم عشق نبودیّ و محبت کردی

این هم از لطف شما بودو نمیدانستیم

من نکردم گله از عهد و وفاداری تو

عهد ما عهد جفا بودو نمیدانستیم

رنج بی عشقی و تنهایی و بی مهری یار

همه ی تقدیر خدا بودو نمیدانستیم ..   @nazaniiiin   

"اعتماد"مانند یک کاغذ است، وقتی مچاله شد، دیگر به حالت اولش نمی تواند برگردد...

@مامور_جهنم  

دلت آبی تر از دریا رفیقم
به کامت شادی دنیا رفیقم
الهی دائما چون گل بخندی
شب و روزت خوش و زیبا رفیقم

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
@مامور_جهنم     دلت آبی تر از دریا رفیقم به کامت شادی دنیا رفیقم الهی دائما چون گل بخندی ...

😍😍😍😍😍😍

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!
در غم عشق نبودیّ و محبت کردی این هم از لطف شما بودو نمیدانستیم من نکردم گله از عهد و وفاداری تو ع ...

😍😍❤️❤️❤️

قربونت برم مهربووونم

خيلي قشنگ بود

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

یــار

هــی یــار، یـــار!

این جا اگرچه گاه،

گل به زمستانِ خسته … خــار می‌شود

این جا اگرچه روز

گاه چون شب تار می‌شود،

اما بهــار میشود،

مــن دیده ام که می گویم!   @عسلتنها  

"اعتماد"مانند یک کاغذ است، وقتی مچاله شد، دیگر به حالت اولش نمی تواند برگردد...