2777
2789
عنوان

تاخیرقاعدگی... لعنت ب تنبلی تخمدان😒😭

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 32 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توروخدامیشه توضیح بدین روکین ویازچی هستن؟ ای بابا😑😑

قرص صدبارداریه پریودروتنظیم میکنه

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
توداشتی؟ 

من تنبلیم خیلی شدید نیست و هنوز اولای اقدامم ولی دیدم خیلیارو یکم دیر میگیره البته

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشتباهات گذشته ی کسی رو به یادش نیار وقتی داره تموم تلاششو میکنه عوض شه

من برای اولین بار اقدام کردم چند روز بعد کمرم و زیر دلم درد گرفت با دکترم صحبت کردم گفت علائم بارداریه پریود نشدی ازمایش بده اتفاقا پریود شدم فقط۲ روز تابحال اینجوری نبوده، بعدش ازمایش دادم منفی بود الان موقع پریودیمه چند روز میگذره ولی اتفاقی نیفتاده، میشه حامله باشم، 

اره عزیزم من پریودای کاملا نامنظمی دارم

جوری ک روز ۵۰ پریودی بودمو باردار بودمو شکم نمیبرد

برای پریود شدنت هفته ای دو بار عرق رازیانه بخور یا دمکرده..و اگه برات مقدوره حنا بزار سرت

رو پریود شدنت خیلی تاثییر داره

دوفاستون زیادیش خوب نیست.همین باعث میشه مشکل تنبلی تخمدانت بیشتر بشه

اللهم  صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌹
بدون تجویز؟ چی هس براچیه مصرف چجوره؟ 

مثل بقیهی قرصای جلوگیری هس مشابه ایرانی یاسمین هس ولی برا کیست و تنبلی هم تجویز میشه بدون نسخه هم میدن

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
منم باید28بهمن میشدم نشدم فعلابی بی چک زدم منفی بودروکین رونمیتونم تحمل کنم حالموبهم میزنه شماازروکی ...

اره دوبار

من تنبلی خیلی شدید داشتم اصلا تا آمپول پروژسترون نمیزدم پریود نمیشدم

فولیکول هم اصلا نداشتم

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
اره دوبار من تنبلی خیلی شدید داشتم اصلا تا آمپول پروژسترون نمیزدم پریود نمیشدم فولیکول هم اصلا ندا ...

ممنون

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
من برای اولین بار اقدام کردم چند روز بعد کمرم و زیر دلم درد گرفت با دکترم صحبت کردم گفت علائم باردار ...

تو زمان اقدام پریود ممکنه بهم بخوره

بعدشم من تو دو تا باریم اولین علامتم تکرر ادراره

کمر درد و درد زیر شکم نشنیدم

اللهم  صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌹