2777
2789
عنوان

ی سوال🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 50 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب واس این ویروس میگن نونو حتما قبل مصرف باید داغ کرد

خب اخه این ویروس اصلا با گرما از بین نمیره 

بعدم اگر بنا بر از بین رفتن ویروس باشه تو همون تنور از بین میره 

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .
لواش یکم گرما ببینه زود خشک میشه

من رو بخاری میزارم عزیزم یکم گرم میشه برمیدارم

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 
من میذارم روی بخار کتری بخار کتری دمای ۱۰۰ درجه است هم نون داغ میشه هم نرم البته ما دونفریم ، تعد ...

ما متاسفانه تعدادمون زیاده اینجوری زمانبره

چجوری یه لواش نون به اون بزرگی رو بزارم رو بخار کتری خب میزارم رو بخار قابلمه که بزرگتره بهترنیست

معمولا به تکه های کوچیک تقسبم میکنم اندازه ی کف دست

وقتی قوری میذارم روی کتری تا چای دم بکشه، میذارم روی قوری

با بخار گرم میشه، البته قوری من کوچکتر از دهانه ی کتری بخاطر همین از اطرافش بخار میاد بیرون

اینطوری من راحتر ترم

برای شام هم ، یه آبکش استیل کوچک دارم میذارم روی کتری، روش نون میذارم

توستر دارم اما خدایی تنبلیم میاد هی روشنش کنم🙈😄😄😄

این اکانت حذف شده است
خوشبحالتون واقعا من یبار درست کردم خوب نشد

😂همسر منم گفت بیا خودمون درست کنیم خودم بلدم قبلنا با مامانم پختم منم گفتم باشه فک کن دو کیلو ارد رو با یه تن خمیر مایه قاطی کرد شد اندازه یه کوه چندتا چونه گرفت با وردنه صافش کرد انداخت تو ماهیتابه نسوز .اصلا خوب نشد.مادرشوهرمم درجریان گذاشتیم قبل درست کردن بعد‌گفت درست کردید عکسش رو بزارید .انقد بد شده بود که نگو .صبح گفت چرا عکس نفرستادید گفتیم چندتادرست کردیم خیلی خوب شده بود دیگه همرو تازه تازه و داغ خوردیم یادمون رفت عکس بدیم 

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)
خب اخه این ویروس اصلا با گرما از بین نمیره  بعدم اگر بنا بر از بین رفتن ویروس باشه تو همون تنو ...

نه عزیزم بعده این ک از تنور میاد بیرون ممکنه دست الوده یا جای الوده گذاشته بشه ویروسی بشه

😂همسر منم گفت بیا خودمون درست کنیم خودم بلدم قبلنا با مامانم پختم منم گفتم باشه فک کن دو کیلو ارد ر ...

ای وای واس منم دقیقا اینجوری شد انقد خشک شده بود قابل خوردن نبود اصن😁

یه آبکش استیل رو بذار روی یه دیگ که آبش در حال جوشه شاید کارت راحت تر بشه، نون رو بذار توی آبکش است ...

مطمئنی این گرما ویروسو ازبین میبره؟

گفتن ۶۰ درجه کافیه آب باید به ۱۰۰ درجه برسه تا بجوشه و بخار بشه مطمئن باش گرماش بیشتر از ۶۰ درجه ا ...

بعد نون خیس نمیشه؟

تا حالا امتحان نکردم واس همین میپرسم