2777
2789
عنوان

قوم شوهر!!!

302 بازدید | 20 پست

خونه پدرشوهرم هستیم ،ازبس که پر توقع اندحالا بماند

برادرشوهر بی تربیتم رفته خونمون بدون اجازه ما،رفته اتاق ما سر لباسای شوهرم پوشیده حالا تماس تصویری میگیره حالم ازش بهم میخوره،خیلی ریلکس داره صحبت میکنه ،شوهرم لباسشوتنش دید دود از گوشاش زد بیرون ،خواست حرف بزنه که پدرشوهرم اشاره کرد بعدش گفت داداشته و اینا مجرده😞اشکال نداره و اینا 😞یه جوری که اونا آزمون طلب کارن ،منم همچین چشم غره ای رفتم از اون وقت تا حالا من باهاشون یخ یخم حالیشونه شده چپ و راست تیکه میپرونن ،متنفرم ازشون

البته بگم خونمون راهش دوره 

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

😐😐😐😐😐😐😐كاملا حق داري  خودتو اماده كن يه تيكه تپل برا برادر شوهرت بياي  البته با ه ...

اینم بگم لباس خوابم همیشه تو اتاقمه،بخدا خیلی عصبانیم

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به مادرشوهرت بگو وسایل زن و سوهری داریم کاش بی جازه نمیرفت واقعا حیا ازبین میره  حالا نمیدونم ...

ای کاش میتونستم ،اینا توقع ندارن اصلا ،حال بهم زنن کلا،دارم روانی میشم 

واقعا؟؟؟ کلید از کجا اورده

خیر سرمون اوایل زندگی مشترکمون باهامون زندگی می کرد بعد جدا شد کلیدم داشت مثل اینکه

قوم ظالمین...... ننه شوهر من ماشین در خونش نمیده ب پسرش میگه ما بدیم بهش.... 

اونم ماشین ما رو میترکونه اغده ایی

حالا ما ی بار ماشینمون خرایب شد کلی راه پیاده رفتیم بخدا نزدیک 45 دقیقه یک ساعت پیاده رفتیم.. . سویچ ماشینشون نمی‌داد میگفت گم شده پولم نداشتیم تاکسی بگیریم آخر ب ی زور منتی داد... 

حالا همش مادرش میشینه جلو ماشین ما دستور بده. .  . 

سرحهازیه. بخدا نمیبخشم شون از بس دخالت دارن

اینم بگم لباس خوابم همیشه تو اتاقمه،بخدا خیلی عصبانیم

خب بگو 

انقد بیشعورن فدادسرت ناراحت شن 

والا من مامان بابام کلید داشتن تا من خونه نیومدهدبودم بیچاره ها رفته بودن پارک پیاده روی🤦🏻‍♀️

دلتون گرم 🌸

باز خوبه خونت دوره 

منکه خونه ام طبقه پایین پدرشوهرمه چی بگم 

بعدشم یه خواهر شوهر بداخلاق زور گو دارم از شوهرم بزرگتر 

خیلیم ازش میترسم . 

برادر شوهر باز یکمی بهتره از خواهر شوهر

برو بگو خدایا شکرت

قوم ظالمین...... ننه شوهر من ماشین در خونش نمیده ب پسرش میگه ما بدیم بهش....  اونم ماشین ما رو ...

عین منی پرتوقع آن کلا