سلام ده روزی میشه که قفسه سینم درد میکنه دیروز آزمایش و عکس قفسه سینه گرفتم خوب بود تب و سرفه ندارم ولی از امروز تنگی نفس دارم توروخدا دعا کنید بچه هشت ماهه دارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من نمیتونستم بخوابم نشسته تا صبح بیداربودم نفس عمیق می کشیدم نه تب داشتم نه سرفه. دیگه دکتر گفت باید ارامبخش مصرف کنی الان الپرازولام ۰/۵استفاده میکنم نصفشو البته . تنگی نفسم خیلی بهتره فقط اگه استرس بگیرم برمیگرده
هرگز دلم زکوی تو جایی دگرنرفت *یکدم خیال روی توام از نظر نرفت* جان رفت و اشتیاق تو از جان بدر نشد *سر رفت وآرزوی تو از سر به در نرفت
عزیزم اگه شدیده باید ارامبخش بخوری اگه بچه شیر میدی زنگ بزن از ۴۰۳۰ یا ۱۹۰ بپرس چه ارامبخشی میتونی مصرف کنی . نگرانیت از چیه؟ دیگه تو که دکتر هم رفتی سالمی دیگه همش از استرسه
هرگز دلم زکوی تو جایی دگرنرفت *یکدم خیال روی توام از نظر نرفت* جان رفت و اشتیاق تو از جان بدر نشد *سر رفت وآرزوی تو از سر به در نرفت