2777
2789
عنوان

بچه ها تنگی نفس

126 بازدید | 15 پست

سلام ده روزی میشه که قفسه سینم درد میکنه دیروز آزمایش و عکس قفسه سینه گرفتم خوب بود تب و سرفه ندارم ولی از امروز تنگی نفس دارم توروخدا دعا کنید بچه هشت ماهه دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دراز میکشم بدتر میشه نمیتونم بخوابم 

زیر سرت دوتا بالشت بذار بخواب از استرسه من الان یکماهه تنگی نفس دارم با ارامبخش بهتر شدم دوشب اصلا نخوابیدم

هرگز دلم زکوی تو جایی دگرنرفت *یکدم خیال روی توام از نظر نرفت*  جان رفت و اشتیاق تو از جان بدر نشد *سر رفت وآرزوی تو از سر به در نرفت
زیر سرت دوتا بالشت بذار بخواب از استرسه من الان یکماهه تنگی نفس دارم با ارامبخش بهتر شدم دوشب اصلا ن ...

واقعا.من نفس میکشم به سختی بیرون میدم امروز بدترم.شما هم نمی تونی بخوابی خیلی سخته من میترسم 

قرص چی خوردی

من نمیتونستم بخوابم نشسته تا صبح بیداربودم نفس عمیق می کشیدم نه تب داشتم نه سرفه. دیگه دکتر گفت باید ارامبخش مصرف کنی الان الپرازولام ۰/۵استفاده میکنم نصفشو البته . تنگی نفسم خیلی بهتره فقط اگه استرس بگیرم برمیگرده 

هرگز دلم زکوی تو جایی دگرنرفت *یکدم خیال روی توام از نظر نرفت*  جان رفت و اشتیاق تو از جان بدر نشد *سر رفت وآرزوی تو از سر به در نرفت
واقعا.من نفس میکشم به سختی بیرون میدم امروز بدترم.شما هم نمی تونی بخوابی خیلی سخته من میترسم 

نگران نباش عزیزم من چندین نفرو دیدم تو همین نی نی سایت اینطوری فقط تنگی نفس داشتن همشون از استرس بود . 

من نمیتونستم بخوابم نشسته تا صبح بیداربودم نفس عمیق می کشیدم نه تب داشتم نه سرفه. دیگه دکتر گفت باید ...

منم دقیقا همین طوری هستم  خیلی خیلی نگرانم واسترس شدید گرفتم خداکنه خوب بشم

منم دقیقا همین طوری هستم  خیلی خیلی نگرانم واسترس شدید گرفتم خداکنه خوب بشم

عزیزم اگه شدیده باید ارامبخش بخوری اگه بچه شیر میدی زنگ بزن از ۴۰۳۰ یا ۱۹۰ بپرس چه ارامبخشی میتونی مصرف کنی . نگرانیت از چیه؟ دیگه تو که دکتر هم رفتی سالمی دیگه همش از استرسه 

منم دقیقا همین طوری هستم  خیلی خیلی نگرانم واسترس شدید گرفتم خداکنه خوب بشم

منم درد قفسه سینه داشتم همراه تنگی نفسم امروز بعداز یک هفته خودش خوب شد دردش ولی تنگی نفسم رو یکماهه هست البته خیلی خیلی بهترم

عزیزم اگه شدیده باید ارامبخش بخوری اگه بچه شیر میدی زنگ بزن از ۴۰۳۰ یا ۱۹۰ بپرس چه ارامبخشی میتونی م ...

من کلا آدم مظطربی هستم کارهرروزم استرسه. الانم که بدتر شدم 

منم درد قفسه سینه داشتم همراه تنگی نفسم امروز بعداز یک هفته خودش خوب شد دردش ولی تنگی نفسم رو یکماهه ...

عزیزم دقیقا مثل علائم من هستش.ممنون از راهنماییت خیلی تاثیر گذاشت