2777
2789
عنوان

حالم بده

141 بازدید | 13 پست

از دیروز پریودشدم لخته بزرگ خونی ازم میره بدنم سسته وسردردشدیددارم طوری که امروز سرکار ضعف داشتم نمیتونستم کارکنم.من قبلاپریودمیشدم لخته نداشتم بنظرتون دلیلش چی میتونه باشه.بخاطرکرونا نمیتونم برم دکترفعلا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید کم خونی یا کمبود آهن،کمرت شل شده،گرمیجات بخور،قرص آهن بخور،تقویت کن خودت

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)
سرم کمکت میکنه که الان بی خیالش باید باشیم مایعات شیرین بخور گرمی بخور حتی میتونی یک خورده کاچی با ن ...

کاچی با نبات 

چجوری درست میشه

واقعا این همون دنیایی هست که واسه دیدنش به شکم مادرم لگد می زدم   
عزیز جان اندازه اردت نبات بریز بعد نبات بکوب با دوبرابر اب بزار حل بشه و بجوشه بعد صافش کن باهاش کاچ ...

ممنون 

واقعا این همون دنیایی هست که واسه دیدنش به شکم مادرم لگد می زدم   
ببخشین عزیزم نمیخوام ته دلتو خالی کنم اما مواردی هم هس ک نطفه لانه گزینی نکرده و سقط شده ک ایطو ازت ...

نه باردارنبودم جلوگیری میکنم.فقط عفونت گرفته بودم قبله پریودی احتمال داره ازاون باشه.این پریودی فرق داشته باقبلیا گفتم شایددلیل داشته باشه اخه لخته اندازه پرمشت ازم میرفت

نه باردارنبودم جلوگیری میکنم.فقط عفونت گرفته بودم قبله پریودی احتمال داره ازاون باشه.این پریودی فرق ...

منم بضی دوره هام همیطو میشدم با درد شدید

الان البته بهتر شدم خداروشکر 

💓💞💋... شبخیر ای نفست شرح پریشانی من... 💋💞💓