2777
2789
عنوان

اینم عکس نی نی من

294 بازدید | 17 پست

تا تصویرش رو صفحه مانیتور دیدم، نمیدونستم هنوز دختر یا پسر، نا خودآگاه آیه ی ((فبای آلاء ربکما تکذبان)) تو ذهنم مرور کردم... وقتی بهم گفت دختر به شوهرم گفتم دوستدارم اسمشو بذارم آلا، اونم قبول کرد، دخترمم قبول کرد که اسم خواهر کوچولوش بذارم آلا... آلا به معنای نیکی و نعمت 

خدا رو صد مرتبه شکر که سالم

راضيم به رضاى خدا تا محال عالم بشود ممكن او

خدا حفظش کنه چه عکس خوبی ازش گرفتن چه واضحه😍

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه عزیزم برا منم دعت کن شنبه میخام برم سونو💔

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍