reyhane_seyfi8075 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 0 عنوان ناباروری 92 بازدید | 16 پست اقدام برای بارداری داشتید؟چه مدت بوده؟آیا نا امید نشدین؟ 1399/01/11 | 20:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
reyhane22 عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 9755 من ۳سال و چندماهه اقدامم ناامید نیستم فقط خسته و عصبی شدم من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین
mahbobbanoo عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 6174 من یکساله مشکل مورفولوژی یک هست ناامید نیستم ولی غمگینم میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد
123mehraveh عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 4402 من یک سال اقدام بودم بعدش بدون هیچ دارو و درمانی باردار شدم فقط اون ماه استرس نداشتم و خدایی ک در این نزدیکیس❤❤
missatiii عضویت: 1397/04/05 تعداد پست: 11091 من بعد ۷سال وقتی دیگ قیدشو زدم باردار شدمخدا بخواد میشهو ایمان دارم سر وقتی که باید بده میدهانشالله به حق این اعیاد شعبانیه که داشتیم امام حسین حضرت عبلس امام سجاد دامن همه ی منتظرا سبز شه💚💚💚و همه ی باردار به سلامتی و دلخوش زایمان کنند❤🌹 پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم یه صلوات مهمونم کنید
nanabano عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 4290 من ۳سال و چندماهه اقدامم ناامید نیستم فقط خسته و عصبی شدم منم😐 خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
nanabano عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 4290 من یکساله مشکل مورفولوژی یک هست ناامید نیستم ولی غمگینم چرا عمل نمیکنه شوهر منم اینجور بود عمل کرد البته هنوز جواب نگرفتیم خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
mahbobbanoo عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 6174 چرا عمل نمیکنه شوهر منم اینجور بود عمل کرد البته هنوز جواب نگرفتیم واریکوسلش خفیف هست ...میگن نیاز ب عمل ندارمال شماهم مشکل مورفولوژی بود؟چندشدبعدعمل؟ میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد
nanabano عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 4290 واریکوسلش خفیف هست ...میگن نیاز ب عمل ندار مال شماهم مشکل مورفولوژی بود؟چندشدبعدعمل؟ اره همسر منم جورفولوژیش یک بود دکتر گفت میتونی عمل نکنیامابهتره درمان کنی چون تو اینده ب مشکل میخوری برا نعوظ.والا الان ۳ماهه عمل کرده اما خبری نشد خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
mahbobbanoo عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 6174 اره همسر منم جورفولوژیش یک بود دکتر گفت میتونی عمل نکنی امابهتره درمان کنی چون تو اینده ب مشکل میخ ... واریکوسل گرید چند بود که ممکنه برا نعوظ بمشکل بخوره؟فعلا که برا نعوظ همسر من خداروشکر مشکلی ندارهببین برای مورفو من یکماه هرشب نخود پخته شده گردو آب انار مویز چهارمغز دادم شد ۳ میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد
nanabano عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 4290 ب همسرم گفت الان ب مشکل نمیخوری ولی سنت بره بالا برات مشکل درست میشههنوز ازمایش نداده خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
mahbobbanoo عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 6174 ب همسرم گفت الان ب مشکل نمیخوری ولی سنت بره بالا برات مشکل درست میشه هنوز ازمایش نداده اها....والا یه بچه توش درمیومد نعوظ پیشکش همسر من دی اف ای هم ۳۶ هست باید بیاد پایین میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد
mahbobbanoo عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 6174 من قصد میکرو دارم ایشالا ....بعد از کرونا ...تحمل ندارم ایقد صبر کنم میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد
nanabano عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 4290 من قصد میکرو دارم ایشالا ....بعد از کرونا ...تحمل ندارم ایقد صبر کنم چند ساله باردار نشدیمن ۳ساله خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗