تقریبا یک ماه از وقتی که کرونا اومده واسه خودم لباسی هیچی نخریدم حتی اینترنتی هم میترسم خرید کنم تا قبلش هر روز تو راه کارم سوار مترو میشدم کلی چیز ارزون و خوب میخریدم.دلم پوسید به خدا😌😌😌😌😌
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاربر قدیمی هستم، به سری عقده ای گزارش زدن ترکید😒نظرمو دوس نداری نخون 😑این نی نی یار ها هم نباید واسه هر گزارشی یکیو بترکونن شاید یه سریا سادیسم دارن الکی گزارش میزنن، اصلا اگه کسی از من و نظراتم خوشش نمیاد جمع کنه از اینجا بره، مرسی اه😳
مانتو دانشجویی و لباس مجلسی، رنج قیمتشم مناسب باشه دیگه اینجوری نباشه یه شومیز ساده بشه 260تومن😀
کاربر قدیمی هستم، به سری عقده ای گزارش زدن ترکید😒نظرمو دوس نداری نخون 😑این نی نی یار ها هم نباید واسه هر گزارشی یکیو بترکونن شاید یه سریا سادیسم دارن الکی گزارش میزنن، اصلا اگه کسی از من و نظراتم خوشش نمیاد جمع کنه از اینجا بره، مرسی اه😳
[QUOTE=130549937]چی میخواهی عزیزم چه سبکی چه قیمتی[/QU
من کلا لباس خیلی دوست دارم میخرم دلم باز میشه کلا چون زیاد میخرم ارزون میخرم قبلاً بیشتر از اینستاگرام سفارش میدادم ولی الان به خاطر کرونا اونم میترسم.
مانتو اینا که داشنجویی نمیشناسم مانتو ۴۰۰ به بالا میشناسم شومیزم ارزون سلیو وومن رو بیین
مرسی💟