2777
2789
عنوان

بیاین توروخدا😢😢

81 بازدید | 9 پست

امروز دمه خونمون مایع ضد عفونی اوردن پخش کردن گفتن فقط تو حیاط بزنید و پایین نیاید تا سه ساعت با ماسک و دستکش بزنید من یادم رفت ماسک دستکش بذارم زدم حیاطو روش با اب شستم لباسمم جمع کردم اوردم داخل بعدش دستامم شستم لباسامم عوض کردم الان احساس میکنم سرم درد میکنه یکم چون گفتن خیلی قویه میترسم باردارم توروخدا بگین چیکار کنم بنظرتون همش تلقسنه یا اتفاقی برام میوفته😢😢

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

تذکر دادن بارداری اونوقت رفتی سم پاشی کردی ؟نمیدونم والا 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه هرچی باشه کرونا نیست چون ویروس کرونا بعداز ۱۴ روز نمایان میشه از همون روز اول که علائمش شروع نمیشه انقدم بخودت تلقین نکن

مردم گناه را نمی بینند ، مگر آنکه زنی مرتکب آن شود.....!
نه هرچی باشه کرونا نیست چون ویروس کرونا بعداز ۱۴ روز نمایان میشه از همون روز اول که علائمش شروع نمیش ...

میدونم کرونا نیست میترسم محلول گرفته باشه منو😢😢

تذکر دادن بارداری اونوقت رفتی سم پاشی کردی ؟نمیدونم والا 

سم پاشی نکردم شوهرم خونه نبود حیاطمو با اب و محلول شستم بعدش سریع اومدم بالا همین

میترسم واقعا کارم اشتباه بوده اگه چیزیم بشه بچم چی میشه😢😢😢

منم بو وایتکس و کار گر نفهمم زد بهم خورد اینجوری شدم هیچی نیست آروم یه بالش زیر کمرت بزار و بشیم نفس عمیق و بلند بکش و شیر بخور تا اگر مسموم شدی اثرش و از بین ببیره شیر خنثی کنندس

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
میترسم واقعا کارم اشتباه بوده اگه چیزیم بشه بچم چی میشه😢😢😢

البته خیالت راحت مسموم نشدی ولی چیزی نیست نترس 

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤