موهام خیلییی میریزه قبلنا ریزش داشتم دکتر رفتم بهترشد ماسک مویی که میزدمو قطع کردم دیدم موهام دیگه نمیریزه قبلنا نمیدونستم ماسک مورو به ریشه موهامم میزدم هروزم استفاده میکردم بعد که قطع کردم موهام خوب شد بعد اون فقط تو حموم شامپو بچه میزنم بعضی وقتام نرم کننده. الان تقریبا یک ماهه دوباره ریزش مو گرفتم از وقتی کرونا اومده استرس شدید دارم نمیدونم بخاطر اونه یانه چون قبلنم استرس داشتم ولی موهام نمیریخت. الان هم موهام میریزه هم خیلیییی زبرشده موخوره هم داره. چند دفه ماسک زرده تخم مرغو روغن زیتون زدم تاثری ندیدم فعلا. ترخدااااا راهنماییم کنید چیکار کنم؟😥😥😞😞
آره موخوره خیلی دارم آرایشگاه رفتم ی قچی زد گفت گرفتم ۳۰ هزار ازم گرفت اومدم خونه اصلا دست نزده بود بهش
الهی دورت بگردم قلب من ❤️همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ❤️
آره موخوره خیلی دارم آرایشگاه رفتم ی قچی زد گفت گرفتم ۳۰ هزار ازم گرفت اومدم خونه اصلا دست نزده بود ...
موخوره علت اصلی ریزش هست ارابشگاه الکیه بالانوشتم چجور بزنی توی نور کم کم دسته دسته بپیچ دور دستت نوک همه موهاتو باحوصله بزن بعد حمومم روغن سیاهدانه یانارگیل بزن
موخوره علت اصلی ریزش هست ارابشگاه الکیه بالانوشتم چجور بزنی توی نور کم کم دسته دسته بپیچ دور دستت نو ...
آره گاهی اوقات میگیرم ولی حوصله ندارم میمونه ...خیلی هم جوش زدم نمیدونم چکار کنم واسه اونا اصلا دارم افسرده میشم 😭😭😭
مرسی گلم
الهی دورت بگردم قلب من ❤️همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ❤️
زهراجون روغن نارگیلو از عطاری بگیرم؟از روغن زیتون استفاده کردم واسه موخوره تاثیر زیادی نداشت.موخوره هام زیاده حموم زیاد میرم تقریبا هروز یا یروز درمیون. یجا تو همین نی نی سایت خوندم یکی میگفت تو حموم هیچی به موهاش نمیزنه فقط بااب خالی میشوره اب ولرم. میگفت ریزش موهاش قطع شده با این روش