2777
2789
عنوان

ریزش مو+لطفااااااا بیاید کمک😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 35 پست
میخام اگه تیره بشه عیب ندارن میزنم ..وچون موهام رنگشون پریده زردی شدن و ریزش دارم خیلی 

حنابی رنگم خوبه همون خاصیت رو داره دیگه 

موخوره اگه داشتی بشین بزن 

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
حنابی رنگم خوبه همون خاصیت رو داره دیگه  موخوره اگه داشتی بشین بزن

آره موخوره خیلی دارم آرایشگاه رفتم ی قچی زد گفت گرفتم ۳۰ هزار ازم گرفت اومدم خونه اصلا دست نزده بود بهش 

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره موخوره خیلی دارم آرایشگاه رفتم ی قچی زد گفت گرفتم ۳۰ هزار ازم گرفت اومدم خونه اصلا دست نزده بود ...

موخوره علت اصلی ریزش هست ارابشگاه الکیه بالانوشتم چجور بزنی توی نور کم کم دسته دسته بپیچ دور دستت نوک همه موهاتو باحوصله بزن بعد حمومم روغن سیاهدانه یانارگیل بزن

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
موخوره علت اصلی ریزش هست ارابشگاه الکیه بالانوشتم چجور بزنی توی نور کم کم دسته دسته بپیچ دور دستت نو ...

آره گاهی اوقات میگیرم ولی حوصله ندارم میمونه ...خیلی هم جوش زدم نمی‌دونم چکار کنم واسه اونا اصلا دارم افسرده میشم 😭😭😭

مرسی گلم 

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩

زهراجون روغن نارگیلو از عطاری بگیرم؟از روغن زیتون استفاده کردم واسه موخوره تاثیر زیادی نداشت.موخوره هام زیاده حموم زیاد میرم تقریبا هروز یا یروز درمیون. یجا تو همین نی نی سایت خوندم یکی میگفت تو حموم هیچی به موهاش نمیزنه فقط بااب خالی میشوره اب ولرم. میگفت ریزش موهاش قطع شده با این روش