2777
2789
عنوان

ریزش مو+لطفااااااا بیاید کمک😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 35 پست
زهرا جون ویتامین میخورم اتفاقا بعد حمومم نوک موهامو با روغن زیتون چرب میکنم. ولی اون ماسکی که گفتیو ...

واسه ریزش همیشه بابونه خوبه

واسه رشدم تخم شنبلیله این دوتا رو باهم دم کن قاطی حناکن تخم مرغم بزن خیلی موثر

عزیزم کیست که نداری ؟

برا استرست گل گاو زبون بخور 

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
زهرا جون ویتامین میخورم اتفاقا بعد حمومم نوک موهامو با روغن زیتون چرب میکنم. ولی اون ماسکی که گفتیو ...

اول بایدموخوره هارو بزنی بعد روغن بزنی با موخوره هرکاریم کنی تاثیرنمیبینی حوصله کن بشین نوک موهاتو یکی یکی بزن

هفته ای یبارم تخم مرغ رو باروغن زیتون هم بزن کف کنه بمال به ریشه موهات 

شیرزیاد بخور 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زهرا جون کیست ندارم ولی یه کوچولو مشکل هورمونی دارم چون موی زائد دارم یکم. دکتر رفتم قرص هورمونی داد حالمو بد میکرد 3ماه بزور خوردم. ولی استرسیم شدید فک میکنم بخاطر اونه نمیدونم واقعا دارم دیوونه میشم

زهرا جون کیست ندارم ولی یه کوچولو مشکل هورمونی دارم چون موی زائد دارم یکم. دکتر رفتم قرص هورمونی داد ...

گل گاو زبون دم کن بخور واسه استرست 

موخوره هاتم طوری که گفتم بزن بعدشم به چیزایی که گفتم عمل کن درست میشه عزیزم 

تویکی از تاپیکام درمورد مو توضیح دادم کامل برو بخون بازم سوالی داشتی بپرس جواب بدم🌹

عزیزم من الان موهام رنگ داره حنا بزنم رنگش میپره؟؟؟ قرمز نمیشه؟؟

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩
رنگش تغیرمیکنه حنابی رنگ بذار گلم 

میخام اگه تیره بشه عیب ندارن میزنم ..وچون موهام رنگشون پریده زردی شدن و ریزش دارم خیلی 

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩