2777
2789
عنوان

چکار کنم ...؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 48 پست
میتونی یک مدت مرخصی بدون حقوق بگیری و ببینی واقعا حس ات بهتر میشه یا نه . بعد تصمیم بگیر

اصلا اسم مرخصی نمیشه اورد فعلا ..مخصوصا من از مرخصی زایمان و تایم شیر هم خیلی نمیگذره 

قدر کارتو بکن منم همین مشکلات رو دارم با حقوق خیلی کمتر ، بتز تو درآمد و مزایای کارت می ارزه به سختی ...

ممنون عزیزم از همفکریت ..امیدوارم شما هم به شغلی که دوست دارید با درامد عالی برسید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا سخته ..خیلی فشار کاریش زیاده ..حالا با همکار بد بیفتی تبدیل به فاجعه میشه ..منم یه پسر 2 ساله ...

همکار بد واقعا رو مخه، منم یکی بود واقعا حرصمو در میاورد همش سرش تو گوشیش بود یا تو اینستا یا دیجی کالا، آخر وقت میدیدی ۳ برابرش من سند زدم و مشتری راه انداختم خدا رو شکر از شعبمون رفت.

بفرما

من 4 ساله تو به شرکتم

حالا جایی پیدا کردم

اما این جای جدیید نیگه همکاران حق استفاده از چادر یا مانتو ندارن. من خودم مانتو میپوشم مثل همه ی خانم ها و دخترهای دیگه اما سر کار و شرکت مانتو اداری جلوبسته و معولی. حالا ایا واقعا همینحوره؟

توکل بر خدا.....
همکار بد واقعا رو مخه، منم یکی بود واقعا حرصمو در میاورد همش سرش تو گوشیش بود یا تو اینستا یا دیجی ک ...

دعا کن منم جابه جا بشم زودتر ...شعبه قبلیمون عالی بود ...اینجا تازه اومدم دارم دیوونه میشم

اصلا اسم مرخصی نمیشه اورد فعلا ..مخصوصا من از مرخصی زایمان و تایم شیر هم خیلی نمیگذره 

راستش من اگه از نظر مالی اوکی باشم دوست ندارم آرامش ام رو با سر کار رفتن به هم بزنم ترجیح میدم یک مادر و همسر خوب باشم تو خونه و به تفریح و مطالعه و علایق تم برسم. نه اینکه هر روز کلی استرس بکشم به خاطر کاری که بهش نیازی ندارم

دولتی

نه عزيز حيف است خداي نكرده شايد روزي مجبور شدي خرج خودتو در بياري .در گوگل سرچ كني مطالب خوبي بدستت مياد .چند سال ديگه دور كاري براي خانم ها جدي تر ميشه .ببخشيد گفتم سرچ كنيد اينجا همه چيز را نمي شه گفت من ارشد برنامه ريزي انساني تموم كردم .رييس هميشه اون آقا نيست ولي شما بايد باشيد

فقط باج بي مورد نده نترس هيچ غلطي نمي تونه بكنه اين آقا را نمي گم كلا در اداره 

متاسفانه من آدم بحث کردن و جواب دادن نیستم و انگار بیشتر پررو میشن ...نمیگم و خود خوری میکنم به جاش ..کلن باید رویه رو عوض کنم