بله روشش رو بالا توصیح دادم این کیک چهار طبقست من براش ی بسته خامه صورتی بزرگ ریختم با دوتا پنیر خا ...
ممنون گلم
تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم دوست میدارم
گلم من معمولا خامه اماده میگیرم ومیزنمش اینطوری خیلی راحته.به خاطر کرونا بیرون نمیرم نمیتونم بگیرم به خاطر همین گفتم با خامه صبحانه درست کنم چون تو خونه دارم.ممنونم بابت راهنماییت عزیزم
تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم دوست میدارم
اندازه هاشو لطف میکنی بگی مثلا چقدر پودر خامه می ریزی چقدر شیر و خاک قند؟؟؟
ببین عزیزم من برای یه کیک بزرگ خامه درست کردم یه لیوان شیر، یه لیوان پودر قند،یه لیوان پودر خامه با یه سر قاشق وانیل ریختم انقدر هم بزن تا جای پره های همزن بمونه .این مقدار که من درست کردم خیلی زیاد شد شما دیگه خودت به نسبت اینا که من گفتم برا اندازه ای که میخوای درست کن . لیوان هم بزرگ نباشه زیاد
از خود شیرینی فروشی من کیلویی میخرم تو فریزر دارم همیشه
قبل کرونا بیاد من سه کیلو خریدم الان که همه جا بسته شده راحته هر چی بخام درست کنم بخای خامه بگیری درست کنی خودت هم زحمت داره هم هزینش بیشتره همم کیفیت خوبی نداره