2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون ...

729 بازدید | 54 پست

سلام دوستان ازتون راهنمایی میخوام 

اگه خانواده شما برا شما و بچتون خیلی خیلی زحمت بکشن . مثلا وقتی که همسرمون ماموریت طولانی هست و کلی کوله بار و مسولیت و ... به دوش خانواده ما بیفته ولی در مقابل همسر اهل قدردانی انچنانی نباشه باید بهش بگیم ؟؟

بهش بگیم که چی بگه چکار کنه که خستگی این ایام از تن خانواده خانمش در بره ؟ چجوری جبران کنه ؟ نمیدونم از غرور کاذبش هست یا تربیت نادرست نمیدونم. شما باشید چکار میکنید . من دارم عذاب میکشم 

در حالی که خانواده خانم از قدر ناشناسی داماد ام ناراحت باشن 

منم تو وضعيت شمام

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما بهتره همه زحمتو در نبود همسر رو دوش خانواده نندازین . ولی اینجوری ک لطفی نداره  خودش باید قدردان باشه . بهش بگی یا دعوا میشه یا هم زوری یه تشکر میکنه 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

من این وسط گیر افتادم 

اضلا احساس خوشبختی نمیکنم 

خانوادم میگن از داماد شانس نیاوردبم قدز نشناسه لطف مارو نمیبینه خستگی از تن ما در نمیره اما بخاطر من تحمل میکنن و به رو خودشون نمیارن . به من اما منتقل میکنن . 

از طرفی شوهر مم ادم لجباز و قد . با گفتن من اوضاع بدتر میکنه 

نمیدونم چکار کنم 

بهم ریختم

من این وسط گیر افتادم  اضلا احساس خوشبختی نمیکنم  خانوادم میگن از داماد شانس نیاوردبم قد ...

خوب کمتر از خانوادت کمک بخواه .یا زمانی که همسرت هست همه اون نبودنها رو جبران کنه .هر کاری که داری رو بگو برات انجام بده .

کاش همین الان خدا میگفت هرچی تو بخوای .

بنظر من اول که خانواده اگه لطفی میکنن بخاطر دخترشون هست ونباید دیگه به روت بیارن ،اونجوری منت میشه،شما هم اگر نمیتونی بازبون خوش و درآرامش به شوهرت حالی کنی که قدرشناس باشه، فقط یه راه میمونه که درنبود شوهرت ،خانواده خودت رو درگیر نکن و هیچ زحمتی براشون درست نکن،هر چقدرم که برات سخت باشه.

نزار خانوادت کاری انجام بدن 

اخه مدل زندگی من با همه فرق داره حتی اگه من نذارمم یه درصدی به دوش خانواده من میفته مثلا همسر من دو هفته کامل خونه نیست . تو این مدت هرچه قدر ام من خویشتن داری کنم بلاخره کاری هست که بخاطر نبودن همسرم بدوش خانوادم میفته . چه مسایل کوچیک چه بزرگ . 

ای کاش اینجوری نبود کع کمتر عذاب میکشیدم

دقیقامثل شوهر من

اونم وحشتتتتننناااااک پرتوقعه

حالا من توی عقدم

معلوم نیست برم خونه خودم چی میشه ؟؟؟؟؟

روزگار بدی شده

مردها خیلییییییی بد شدن

بی مسئولیت ، پرتوقع ، خودخواه ، دهن بین و .....

از هر هزار تا مرد یکی دوتاشون واقعا مرد هستن

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر

عزیزم احتمالا همسرتون فک میکنه خونواده ی شما وظیفه شونه دخترشونو مراقبت کنن

شما یه کاری کن

درمورد دغدغه و ناراحتیت خیلی ملایم اما منطقی بشین با همسرت صحبت کن بهش بگو که الان که من همسرتم مسئولیتم گردن شماست و وقت هایی ک نیستی دیگران بهم کمک میکنن لطف میکنن انقد این جملات و تکرار کن تو ذهنش ثبت بشه ک این لطف بقیه ست نه وظیفه شون اگه همسرت قبول کرد یعنی حواسش نبوده باهم برید خونه خونوادتون و ازشون تشکر کنین اگه قبول نکنه یعنی تربیتش درست نبوده و شما باید تو این زمینه تربیتش کنید مرد یه بار خونه خودشون و توسط مادرش تربیت میشه یه بارهم تو خونه ی خودش توسط همسرش

بعدشم وقتی هم ک خونواده ی همسرت کاری براتون انجام دادن باید ازاونم تشکر بشه

با خونواده ی خودتم صحبت کن بگو من بعنوان دخترتون ازتون تشکر میکنم شما اونکارارو بخاطر تشکر نکردید ک در حق دخترتون لطف کردین من هم ازتون تشکر میکنم براشون یه هدیه هم بخر اگ تونستی اگه هم نه که هیچ 

اخه مدل زندگی من با همه فرق داره حتی اگه من نذارمم یه درصدی به دوش خانواده من میفته مثلا همسر من دو ...

خب خانوادت انجام ندن بمونه کارا . زنگ بزن به شوهرت بگو . مثلا چه کاری؟ خانواده شوهرت نیستن؟