بهارے۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 1025 عنوان چرااخه😐😂 78 بازدید | 2 پست اقاچراازعکسای بنده سواستفاده میکنین من این عکساروازیه سایت دیگهذ برداشتم... نشون ب اون نشون ک کاربری قبلیم پفک نمکی بودوخیلی ازعکسایی ک گرفتم وگذاشتم اونجابخاطریسری نفهم ب نی نی یار5گفتم کاربریموببنده 3تاکاربری داشتم ک دوتاش بسته شدالان همینه اون یکی هم ب اسم banoo7770بودیارورفته یه سایت دیگه عکسایی ک خودم گرفتموگذاشته تازه یه عکسی ک من ازاینستابرداشتم ازیه پیج خارجی اونم گذاشته وگفته خودم گرفتم... زخمیمون نکنی عکاس😐☹️چند نمونه ازعکسای من ک گذاشته بود حیف ک گوشیم اسکرین نمیگیره وگرنه میزاشتم ازش عکس... والاچی بگم... 1399/01/11 | 14:56 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خورشیدخانومی عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 2388 روی عکسات لیبل بزن اسم خودتو که کسی ام دزدید نتونه به اسم خودش ثبت کنه با خبر باش پس از ظلمت این چند صباح ، صبح دولت بدمد ، شادی ما پشت در است
بهارے۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 1025 روی عکسات لیبل بزن اسم خودتو که کسی ام دزدید نتونه به اسم خودش ثبت کنه اره واقعافک کنم بایدهمین کارروکنم ازاین دفعه ادم تومجازیم امنیت نداره والا😐😐