2777
2789
عنوان

💝💝💝ختم زیارت عاشورا💝💝💝

| مشاهده متن کامل بحث + 9997 بازدید | 1134 پست
منم خوندم،برا منم دعا کنید که با انتقال جنین ماه دیگه ام بچه دار شم

عزیزم اخرین پیامی که دادی 2 خرداده کجایی چندین بار پیام دادم که خبر ندید حذف می شید

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
من دیروز خوندم امروزم میخونم ممنون صدام زدی راستش همش درگیر دکتر بودم نتونستم بیام سایت 

عزیزم شما اصلا نمیایی خبر بدی حذف می شیدها چقدر من صداتون کنم 

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آبجی جون اگر زحمتی نیست ی روز هم به شهید سید حمید تقوی فر اختصاص بدین امروز جایی بودم عکسشون بالا سرم بود حس کردم ازم میخوان که ی روز به یادشون تاپیک بزنیم 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
هزار بوسه به سوی خدا فرستادم از آنکه دیدن تو قسمت خدایی بود  

😘😘😘😘😍😍💗💗

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
چه گلهای خوش رنگی ممنوننم چرا می تونی اگه خونه اتون اپارتمانه تو تراس یه گلدن بزرگ بزاری زر بکاری تو ...

مامان من دشمن موجودات زنده از جمله گیاهان هست . میگه کثیف میشه حیاط 🤗🤗🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌹🌹🌹🌹🌹

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧

@sorayyaa

@m990m

@mamanieariya

@نازنین250

@آرزوشکوه

⛔دوستان لیست جدید رو گذاشتم ساعت 1 شب می زارم فردا حتما ببینید بعصی ها حذف شدن به جای اونا برا شما خونده می شه حتما حتما بیایید بخونید و لایک کنید حتما بیایید⛔

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

@setareyesharghy

@مامان67

@آلالهسرخ

@مهتاب1515

@shmsz

⛔دوستان لیست جدید رو گذاشتم ساعت 1 شب می زارم فردا حتما ببینید بعصی ها حذف شدن به جای اونا برا شما خونده می شه حتما حتما بیایید بخونید و لایک کنید حتما بیایید⛔

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

@پرندگان

@مهاخانوم

@mersan96

@بهارجاویدان

@معجزهخدا

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

@goleyas8396

@ترشک_شیرینک

@سالووووومه

@tinataban

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
من خوندم دیروز امروزم میخونم

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕