2777
2789
عنوان

💝💝💝ختم زیارت عاشورا💝💝💝

| مشاهده متن کامل بحث + 9997 بازدید | 1134 پست
من مریم هستم اسم منم بنویس

عزیزان شما افردادی هستین که بیشتر از 10 روزه اطلاع ندادین می خونین یا نمی خونین من دارم اونایی که نمی خوانن و جواب تگ هامو نمی دن حذف می کنم و لیست جدید می زارم تا یکشنبه خبر ندیدن با عرض شرمندگی حذف می شین چون امروز ترشیده رو تگ کردم گفت فقط سه روز خونده وقت نداره و غیره با اینکه من چندین بار گفتم که اجبار نیست بادلتون بیایید حق الناس رو گردنتونه چون بحت حق الناسه مجبورم جدی حرف بزنم وفرقی بین شماها نزارم معذرت می خوام از رک حرف زدم

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
عزیزم منم بنویس واسه رسیدن به عشقم و سریع تر ازدواج کردن

عزیزان شما افردادی هستین که بیشتر از 10 روزه اطلاع ندادین می خونین یا نمی خونین من دارم اونایی که نمی خوانن و جواب تگ هامو نمی دن حذف می کنم و لیست جدید می زارم تا یکشنبه خبر ندیدن با عرض شرمندگی حذف می شین چون امروز ترشیده رو تگ کردم گفت فقط سه روز خونده وقت نداره و غیره با اینکه من چندین بار گفتم که اجبار نیست بادلتون بیایید حق الناس رو گردنتونه چون بحت حق الناسه مجبورم جدی حرف بزنم وفرقی بین شماها نزارم معذرت می خوام از رک حرف زدم

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره عزیزم.هر روز دارم می خونم

عزیزم نام کاربریت تگ نمی شه برا پیدا کردنت 50 صفحه گشتم واقعا چشام کور شد از 5 روز به 5 روز یه لایکم بزنی جای دوری نمیره حاجت رواباشی

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

@پرندگان  

@آدم__برررفی

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
ممنون فداتون.ان شاءالله و همچنین

عزیزم اونایی که نمی خونن نمیان حذف می کنم یکشنبه اینا بیا لیست جدید رو بخون که بدونی کیا حذف سدن

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
اسم منم بنویس عزیزم حاجتمم آشتی کردن با عشقم، رابطمون مثل قبل خوب بشه.

نام کاربریت تگ نمی شه چشام کور شد از بس50 صفحه به  دنبالت گشتم 5 روز یه بار یه لایک کنی جای دوری نمی ره عزیزم

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
نه من می خونم هرروز یک روز یادم رفت دو بار خوندم

افرین 😘

نام کاربریت تگ نمی شه چشام کور شد از بس دنبالتون می گردم لطفا حداقل از 5 روز یه بار لایک کن

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
اینا گلم از حیاطمون  تقدیم به عزیزم که مثلا اومدم عیادتت که زود زود خوب شی و پاشی و دیگه روی غم ...

مرسی عزیزم توخودت گلی امیدوارم خداهمه مریضاروشفابده وحاجات همه رو روا التماس دعا 🙏🙏🙏🙏🙏😙😙😙😙😙