2777
2789
عنوان

💝💝💝ختم زیارت عاشورا💝💝💝

| مشاهده متن کامل بحث + 9997 بازدید | 1134 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

میشه اسم من روهم اضافه کنید.ممنون

دوستان ختم جدید از 27 ام شروع میشه لیست و تعداد روزهایی که قراره بخونید رو عصر 26 ام  می زارم وقفل میکنم تاپیک رو که هرج و مرج نشه ولیست تو صفحات گم نشه دیدنش که راحت باشه

حتما حتما صفحه اول این تاپبک توضیحات بالای صفحه رو بخونید کسانی که انصراف دادن تا ظهر26 ام اطلاع بدن

هرکی اگه دوست داشت اون یه دونه حاجت اشو با اسمش بنویسه من تو لیست بزارم 

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
منم اضافه کن

دوستان ختم جدید از 27 ام شروع میشه لیست و تعداد روزهایی که قراره بخونید رو عصر 26 ام  می زارم وقفل میکنم تاپیک رو که هرج و مرج نشه ولیست تو صفحات گم نشه دیدنش که راحت باشه

حتما حتما صفحه اول این تاپبک توضیحات بالای صفحه رو بخونید کسانی که انصراف دادن تا ظهر26 ام اطلاع بدن

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
منم هستم. لطفا منم به لیست اضافه کنید. نفر چندم هستم؟ هر وقت شروع شد، لطفا بهم اطلاع بدید.  * ...

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
عزیزم دیگه از 27 ام شروع میشه 26 ام عصر شب بیا لیست رو ببین گلم تگت هم نمیشه ایدیت 😥

عزیزم هرروز خودتون پیام میدید که اون روز مختص به کیه که واسش زیارت عاشورا بخونیم؟؟

برا آرزوهام یه صلوات بفرستید😘😘
عزیزم هرروز خودتون پیام میدید که اون روز مختص به کیه که واسش زیارت عاشورا بخونیم؟؟

البته خودم 26 ام که لیست رو میزار می نویسم هرکی روز خودش بیاد و حاجت اشو بنویسه و التماس دعا کنه خودمم تگ میکنم ولی گاهی ممکنه یه نفر یا دو نفریادم بره طرف ناراحت بشه که قصدی در کار بوده ولی سعی می کنم خودم تگ کنم 

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕