2777
2789
عنوان

💝💝💝ختم زیارت عاشورا💝💝💝

| مشاهده متن کامل بحث + 9997 بازدید | 1134 پست
باشه ممنون خودمم تولیست تون هستم ما میشیم دونفر. فاطمه رحمانی. ومینا نوابی ممنونم خانومی🌹

امیدوارم با اسم قشنگی که داری با وجودت گروه ما حاجت روا بشه گلم 🥰🤗

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوندم عزیزم‌..فقط 4رو که گفتی روزی مختص خودمونه نفهمیدم

مثلا 50 نفریم من لیست نوشتم اسم شما نفر 30 ام است روز 30 ام ما 49 نفر به همراه خودت که 50 نفریم براذحاجت روایی شما زیارت عاشورا میخونیم شما اون روز صدقه می دی 

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

خانوم نیلی من دیشب باشما شوخی کردم اما شما جدی گرفتی.

اما بخاطر توهینای ک امروز بهم کردی ازونموقه اشکم بند نمیشه.

حالامن بدبودم شماچرا ازون حرفا بمن زدی؟؟شماکه پاک وطاهری؟؟

باشه شما خوبی من بدم . لطفا اسم منو پاک کن ازختمتون ...آدمای زیادی نیاز به این ختم دارن ..منم خدادارم 

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
خانوم نیلی من دیشب باشما شوخی کردم اما شما جدی گرفتی. اما بخاطر توهینای ک امروز بهم کردی ازونموقه ا ...

اولا از اینکه من کجا گفتم ادم پاک و طاهری ام هرکی منو اینجوری شناخته نشناسه جوری حر ف میزنی انگار من بچه پیغمبرم دوما شوخی ات بدبود دلم شکست دیروز جوابتو ندادم امروز باز شروع کردی سوما الان رفتم پیام هامو چک کردم دیدم که توخصوصی برام پیام گذاشتی تا اونجا که بلد بودم راهنماییت کردم عزیزم نوشتی من مغرورم تو منو از لیست دوستی ات حذف کردی دوباره درخواست دوستی میدم پیام هایی که بهم دادی و من بهت دادم رو برات می فرستم چون پیام خصوصیه نه تو تاپیک خودم می زارم نه تو تاپیک شما نمیخوام کسی بخونه 

ثانیا من با 50 نفر دوستم 50 نفر جدید هم که اصافه شدن همه تو ذهن من نمی مونن کلی از همه پیام میاد پیام میره از کجا همه رو باید بشناسم درخواست دادم قبول کن پیام های خودمو خودتو دوباره برات بفرستم واقعا خیلی تهمت بدی بهم زدی که جوابتو ندادم

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
@rahaa98   بیا تگت کردم عزیزم 😁😁 دیگه گم نکنی تاپیکم رو ها هرکی اومد خواست بره با گیوتین گ ...

خیلی ازت ممنونم .ذخیرش کردم 

باشه چشم  

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    

منم هستم لطفا اسم بنویس برای بچه تو راهی منم دعا کنید مریضه مرسی

دختر قشنگم میدونم لیاقت بغل کردن و بوسیدنتو نداشتم قلب نازنینت طاقت نیاورد از ناشکری های من منو ببخش اغوش خدا واست جای بهتریه تا من عزیزکم اون دنیا منتظر میمونم تا بیای پیشم ببخشید نتونستم بوست کنم مامان منو ببخش 

منم هستم 

دختر قشنگم میدونم لیاقت بغل کردن و بوسیدنتو نداشتم قلب نازنینت طاقت نیاورد از ناشکری های من منو ببخش اغوش خدا واست جای بهتریه تا من عزیزکم اون دنیا منتظر میمونم تا بیای پیشم ببخشید نتونستم بوست کنم مامان منو ببخش 
منم هستم لطفا اسم بنویس برای بچه تو راهی منم دعا کنید مریضه مرسی

خوش اومدی گلم صفحه اول تاپیک رو بخون گلم 

هدیه من به شما گلم التماس دعا

https://tv.razavi.ir/fa/ziyarat

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕