2789
عنوان

40 نفر شدیم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3791 بازدید | 579 پست
ممنون عزیزدلم،یه توضیح کوچولو میدی؟ الان چیکار کنیم؟

خواهش عزیزم.هرروز به نیت حاجت اون شخصی که همون روز به نامشه خونده میشه.اول سلامتی امام زمان و بعد حاجت روایی اون شخص.

برای حاجت رواییم صلوات به امام زمان بفرستید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم چهل نفرمون تکمیل شدشرمنده.یه چله ی مزمل هم هست داریم شروع میکنیم میخوای اونجا همراهمون باشی؟

آره آره

اول از همه برا حاجت دخترم دعا کنین عزیزان   یه بار معلممون گفت بنویس قسطنتنیه منم نوشتم قغسثصتطنتطنیهححاااالم از این بهتر نمیشه حالاکه نیستی😛😛 دیگه قسمت هرچی باشه به تو مربوط نیس    وای چقده مستم من🌷 خاک تو سر دو تا دوست پسرای قبلیم    
ممنونم از زحماتت عزیزم ،  اصلش همین هست عزیزم که چهل و یک نفر باشیم و چهل نفر برای عزیزی که نو ...

جدی!!!چه جالب من نمیدونستم و چقدر جالب که خدا چهل و یک نفرمون کرد

برای حاجت رواییم صلوات به امام زمان بفرستید

سلام من خوندم ان شالله دوست عزيز حاجتشون روا بشه ❤️

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

استارتر عزیزم من امروز ختم رو به جا آوردم خداخیرت بده🌹

@_آرامش_ خواهر مهربونم به نیت شما هممون امروز حدیث کساء خوندیم.الهی به حق مولا علی به حق فاطمه زهرا و به حق این ماه پربرکت و عزیز خدای مهربون حاجت قلبیتو زود زود مستجاب کنه و دلت شاد شاد بشه الهی😍🌹

التماس دعا آبجیای مهربون🌹🌹🌹🙏🙏🙏

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍
استارتر عزیزم من امروز ختم رو به جا آوردم خداخیرت بده🌹 @_آرامش_   خواهر مهربونم به نیت شما ...

مرسی فدای تو بشم خواهر مهربونم انشاالله خدا جواب قلب مهربونتو بده 

جبران میکنم خواهری 

اللهم صل علی فاطمة ....برای حاجت رواییتون دعا و سوره های مختلف میخونم بدون هزینه ،در ازاش برام دعا کنید 

خواهرای گلم لطفا روزی که برای من لطف میکنید و ختم رو انجام میدین اول به نیت سلامتی و فرج آقاامام زمان(عج)

سلامتی.بعد برای رونق گرفتن کارهمسرم و رزق و روزیمون که پربرکت و فراوووون بشه انشاءالله🙏🌹دعاکنید بتونیم امسال برنامه ریزیهایی که برای زندگیمون کردیم و اجراکنیم به یاری خدا و خواست خدای مهربون🙏🙏🙏ممنونم 

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍
خواهش عزیزم.هرروز به نیت حاجت اون شخصی که همون روز به نامشه خونده میشه.اول سلامتی امام زمان و بعد حا ...

از کی شروع کنیم؟چیا بخونیم؟

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)
مرسی فدای تو بشم خواهر مهربونم انشاالله خدا جواب قلب مهربونتو بده  جبران میکنم خواهری

قربونت برم آبجی خوشکلم🌹

ممنونم عزیزم.الهی همیشه لبت خندون باشه و خداهمراهت باشه و درپناه آقاامام زمان(عج)

بله عزیزم هرروز به نیت اون شخص که به روزشه.اون تایپیک خودم بود.آهای جون لطف کردن شما رو تگ کردن که ا ...

اهان.من فک کردم دوتا تاپیک چله ی کسا بوده.

ارع هستم.تازه فک کردم شروعش از امروزه خوندمشم

خانوما لطفا واس تاپیکای ولنتاین منو تگ کنین🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗مررررررسی