2777
2789
عنوان

40 نفر شدیم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3791 بازدید | 579 پست

سلام دوستان. روزتون بخیر و خوشی. خانمها ببخشید من یه مشکلی برام پیش اومده بود که سه روز نتونستم بخونم اما خدا شاهده امروز جبران میکنم و حتما حتما می خونم و خودم رو به گروه می رسونم گفتم اینجا بگم که حلالم کنید به خدا شرایطم یه جوری بود که نتونستم بخونم و امروز میخونم و برای برآورده شدن حاجت همه دوستان شرکت کننده در ختم هم از صمیم قلب دعا میکنم. 

به خدا خودم خیلی ناراحتم و عذاب وجدان دارم خواهش می کنم لطفا ببخشید و حلالم کنید. 

😔😔😔😔😔😔😔

به خدا اعتماد کن ، خدا راههایی دارد که تو را حیران خواهد کرد. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@11aye   ان شاء الله حاجت روا بشی💚

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
@11aye     ان شاء الله حاجت روا بشی💚

ممنون عزیزم ان شاء الله حاجت روایی همگیمون❤🙏🏼

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

سلام دوستان. روزتون بخیر و خوشی. خانمها ببخشید من یه مشکلی برام پیش اومده بود که سه روز نتونستم بخون ...

حس گناه نداشته باش عزیزم اشکالی نداره.انقدری که ماسخت میگیریم خدا سخت نمیگیره.جبرانش کن 

برای حاجت رواییم صلوات به امام زمان بفرستید

@11aye عزیزم به نیتت خوندم،الهی حاجت روا شی هرچه زودتر

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)
@11aye   عزیزم به نیتت خوندم،الهی حاجت روا شی هرچه زودتر

ممنون عزیزم ❤❤❤

ان شاء الله حاجت روایی همگیمون🙏🏼🙏🏼🙏🏼

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

سلام عزیزم، ان شاء الله حاجت روا بشی عزیزم، ان شاء الله بهترینا برات رقم بخوره، الهی آمین 😘😘😘😘🌷 ...

سلام عزیزدلم ممنون گلم ❤❤❤😘😘😘

ان شاء الله همگی مون حاجت روا شیم 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

@lili_mzfr   ان شاء الله حاجت روا بشی💚

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤