2777
2789
عنوان

40 نفر شدیم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3791 بازدید | 579 پست
سلام عزیزم، قبول باشه ان شاء الله عیدت مبارک گلم، ان شاء الله شما و همه اعضاشرکت کننده چله حاجت روا ...

ممنونم عزیز دلم🌹🌹بحق صاحب الزمان و این روز عزیز❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیروز ب نیت @آهای  و امروز ب نیت @خورشید8     خوندم ان شاء الله حاجت روا بشن💚💚

ممنون عزیزم، ان شاء الله بحق باران، رحمت الهی، خدا حاجت شما و همه اعضای گروه  رو براورده به خیر کنه، الهی آمین

سلام دوستان 

خیلی مشکل حادی برام پیش اومده 

خواهش میکنم دعام کنید 

شوهرم یه جا کار میکنه و اونجا رو دزد زده 

حالا به شوهرم تهمت زدن 

خواهش میکنم با دلای پاکتون برامون دعا کنید که دزد پیدا بشه 

منم امشب نماز شب میخونم براتون دعا میکنم .

ممنونم از همتون.

کاربر @خورشید۸ به نیتتون خونده شد،ان شالا تا سر چله حاجت روا شی💖🌷

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)
سلام دوستان  خیلی مشکل حادی برام پیش اومده  خواهش میکنم دعام کنید  شوهرم یه جا کار ...

سلام عزیزم، ان شاء الله دزد رو پیدا کنن، همین روز جمعه ان شاء الله بیای خبر خوشحالیتو بهمون بدی، الهی آمین

سلام

عزیزان

@خورشید8    

@نازنین7566    

ان شاءالله حاجت تون برآورده بخیر بشه و عاقبت بخیر و دلشاد بشید.الهی آمین

به نیت تون سر موقع خوندم💖

یا الله یا رحمان یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک

@نازنین7566   ان شاء الله حاجت روا بشی💚

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

به نیت @نازنین۷۵۶۶ خونده شد،ان شالا تا آخر چله حاجت روا بشن❤

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)

@آهای

@خورشید8  

@نازنین7566  

دوستای گلم به نیتتون ختموبجاآوردم.الهی به حق مولا علی حاجت قلبیتون مستجاب بشه و دلتون شاد🌸🌸🌸🌷🌷🌷

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍