2821
2789
عنوان

اسم دو قلو

477 بازدید | 50 پست

اسم پسرم که آیهان قطعی انتخاب شده

اما دخترم هانا انتخاب کردیم که تو نظرسنجی گفتن دوستان خوب نیست نظرتون و لطفا در مورداسم آیسن بدین ممنون آیهان و آیسِن

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولدوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم😍😍😍تو دلی های مامان عاشقتونم وخداروشکر بابت داشتنتون و روز شماری میکنم برا دیدن روی ماهتون 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آیهان چه قدر قشنگه وااای خیلی خوشم آمد راضی هستی اگر بچه دار شدم اگر پسر شد اسمش را ایهان بگذارم وای عاشق اسمش شدم 

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا خودت انتقامم را با عروس دومشون بگیر خیلی ناراحتم 
آیهان چه قدر قشنگه وااای خیلی خوشم آمد راضی هستی اگر بچه دار شدم اگر پسر شد اسمش را ایهان بگذارم وای ...

مرسی اره اسم آیهان قشنگه نسبت به خیلی اسمای دیگه منم عاشقشم معنیش هم میشه پادشاه ماه

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولدوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم😍😍😍تو دلی های مامان عاشقتونم وخداروشکر بابت داشتنتون و روز شماری میکنم برا دیدن روی ماهتون 
هانا که قشنگتره

منم دوست دارم و از بین کلی اسم انتخاب کردم که هم به آیهان بیاد هم قشنگ باشه هم بین المللی که دوستان گفتن قشنگ نیست😔😔😔😔

AYLA: Bazı yıldızların ve ayın etrafındaki ışık çemberi

AYLAN:Ay gibi güzel değerlere sahip olan.

AYLİN: AYLA ile aynı anlamdadır

AYSEL:Ay gibi olan güzelliğiyle nam salmış olan

AYSIN: Sen aysın, ay kadar güzelsin

AYSU: Ay gibi parıltılı ve su gibi berrak.

AYSUN:Ay gibi ışıltılı ve güzel.

AYŞEN: Neşeli,gülen,aydınlık.

AYŞİM,AYŞİN: Darlak ışık saçan.

AYTEN:Güzel bir tene sahip olan.

AYTU:Aya benzeyen tuğlu.

عزیزم اینا اسمای ترکی با آی هستن که به آیهانم میان

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز