2777
2789
عنوان

فیلم شیوع

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ندیدم.. ولی به اعتقاد من بله از سوپ خفاش و این چرت و پرتا نبوده و همش برنامه ریزی شده بوده.. کسی مخا ...

فقط خواستم بگم موافقتم عزیزم 😙

♥️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ♥️

واکسن که بالاخره ساخته میشه اما این که کی به ایران برسه معلوم نیست و مسلما گرونه ودر دسترسه همه نیست،اما طبق تحقیقاتی که روی بیماریهای همه گیر انجام شده با گذشت زمان ۸۰‎٪ جامعه نسبت به بیماری مقاوم میشن و کم کم از اوج بیماری کاسته میشه امیدوارم واقعا همینطور باشه و زود بره دیگه خسته شدیم والا

این مبتلا شدن هشتاد درصد که خیلی وحشتناک هست  این که اصلا امیدواری نداره

همه کشورها همینو میگن خودشونو برای ۱۰۰‎٪ اماده کردن و گفتن همه شدید نمیگیرن حتی ممکنه کسی بگیره ولی متوجه نشه،بعدم گفتن سیستم ایمنی بدن نسبت بهش بالا میره،البته من دیگه تخصصیشو نمیدونم واقعا اما کارشناس که اینطور گفت

بچه ها پزشكا ميگن ٢٠ تا ٤٠ سال ديگه باز ويروس كورونا باعث ي بيماري پندميك با همين علايم و شديد تر مي ...

حالا ارجاعت میدن به کارتون سیمسونها 😁😁😁حرف پزشکا رو که قبول ندارن

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
😪کرونا پس چه مرگشه

کرونا همون منشا رو داره اما سریعتر منتقل میشه روی سطوح هم باقی میمونه سارس اینطور نبود برای همین سریعتر از. بین رفت 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )