2777
2789
عنوان

خواب دیدم

218 بازدید | 16 پست

خواب دیدم یه جایی هستم حدود ۲۰ تا استخر بزرگ بود توش حدود ۱۰۰۰تا ماهی زیبا و تزئیناتی ، داشتم راه میرفتم و نگاه میکردم یهو یکی اومد پیشم که نمیدونم کی بود بهم گفت خرگوش دارم خاکستری و بزرگ بود و بهم گفت بیا بگیرش اگه دوس داری و منم گفتم نه چون خودم یه خرگوش دارم و مادرم دیگه نمیزاره خرگوش رو ببرم خونه و پریدم از خواب 

فکرم مشغول شده 😔 نظری دارین درمورد تعبیرش ؟؟؟

🙏🏻الهم صل علی محمد و آل محمد 🙏🏻

کاربر ورپریده خیلی خوب تعبیر خواب می کنه! 

ای محبوب من ! چه لذت بخش است نسیم یادتو آن گاه که بر دل های ما می وزد. چه شوق آفرین است نگاه عاشقانه تو. چه شیرین و آزادی بخش است زندگی در کنار تو و زیر سایه لطف و رحمتت. چه سکر آور است جام های محبت تو که از چشمه های عشق نوشیدهمی شود. چه سخت و جگر سوز است آتش هجران و فراق تو . چه جان پرور است خنکای نسیم وصال تو. ای مهربان ترین مهربانان عالم .   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من بلد نیستم پیداش کنم میتونی شما عزیزم ؟

گلم من بلد نیستم تگشون کنم اسمشون هست varparideh عکس پروفایلشونم هم عروسک پسر بامزه است. 

ای محبوب من ! چه لذت بخش است نسیم یادتو آن گاه که بر دل های ما می وزد. چه شوق آفرین است نگاه عاشقانه تو. چه شیرین و آزادی بخش است زندگی در کنار تو و زیر سایه لطف و رحمتت. چه سکر آور است جام های محبت تو که از چشمه های عشق نوشیدهمی شود. چه سخت و جگر سوز است آتش هجران و فراق تو . چه جان پرور است خنکای نسیم وصال تو. ای مهربان ترین مهربانان عالم .   

@varparide25  

انشاالله خیره خرگوش بخواب خوب نیست وچون اونو قبول نکردی خدا رو شکر هیچ چیز بد وخطر سمتتون نمیاد...خ ...

مرسی گلم خیالم راحت شد 😘

مرسی گلم خیالم راحت شد 😘

عزیزم برات تگش کردم برو تایپیک ایشون. 

درواقعیت خرگوش دارین؟

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

اره عزیزم ،من نه داداشم داره خونشون دوتا 

پس خواب بدون تعبیره نتیجه افکار و ارتباط با داشته هاتونه😊

درکل اینکه نگرفتی خوبه و رفع بلا❤

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

پس خواب بدون تعبیره نتیجه افکار و ارتباط با داشته هاتونه😊 درکل اینکه نگرفتی خوبه و رفع بلا❤

مرسی عزیزم 

هفته دیگه زایمانمه دوقلو و این مدت خیلی سختی کشیدم واسه سالم بدونشون ممکنه یعنی همه چی بخیر بگذره و بچه هام سالم بیان ؟ 

مرسی عزیزم  هفته دیگه زایمانمه دوقلو و این مدت خیلی سختی کشیدم واسه سالم بدونشون ممکنه یعنی هم ...

آره عزیز چه ربطی به این خوابت داره آخه😁😄😄

انشاالله بسلامتی 😍😘