2789

تا دوهفته جلو و عقب طبیعیه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=130478727]برا من یه هفته اومد عقب باید 34و 5روزم میبود گفت33.و5روز کدوم حساب کنم؟؟؟؟هیچ کدوم حدودی وسطش

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
خب الان چند هفتمه پس خخ

هفتتو از همون تاریخ پریودیت بگو به سونو ها اهمیت نده

هانیه جون هر سونو سن بچه رو طبق رشدی ک داشته تخمین میزنه الان مثلن واسه شما یه هفته رشد بچه عقبتر بوده واسه همون یه هفته عقبتر زده وگرنه سن بچه ک تغییری نمیکنه

سن اصلی و دقیق بارداری رو معمولن یا از روی سونوی قلب مشخص میکنن یا سونوی ان تی

بعد از اون سن بچه درست تخمین زده نمیشه

الان من خودم هردفعه میرم سونو سن بچه رو دقیقن دوهفته جلوتر میزنن ولی دکترم گف این بخاطر رشدش بوده ک دوهفته بیشتر رشد کرده ربطی ب سن بارداری نداره

توهم عزیزم همون سونو قلب یا ان تی رو در نظربگیر

جوونه ی تو دلم...پسرم...مامان عاشقته مرد کوچولو^^😍😍😍❤